KANKAANPÄÄ/IKAALINEN 13.7.2023 15:00

Tarmon E-junnut saivat ikimuistoisia hetkiä pesäpallon valtakunnalliselta leiriltä – voittoja tuli, häviöistä opittiin

Satu KantojärviValtakunnallinen pesäpallon Tenavaleiri leireiltiin Kankaanpäässä 2.– 7. heinäkuuta. Mukana olivat myös Ikaalisten Tarmon E-juniorit. Ryhmään kuului 13 E-tyttöä ja 14 E-poikaa, ja kummallakin joukkueella oli mukana neljä aikuista. Lisäksi vierailulla käyneet vanhemmat avustivat leirin toimitsijatehtävissä. Joukkueet majoittuivat kouluilla.

Joukkueet pelasivat hienoja pelejä. Saatiin iloita voitoista, taistella tosissaan ja välillä hammastakin harmituksessa purra. Pojille kertyi kolme voitettua peliä, tytöille yksi tasapeli ja yksi voitto. Leirillä oli joka päivä 2–3 peliä muita leirijoukkueita vastaan. Kaikkiaan mukana oli 119 kilpa- ja pelisarjan joukkuetta. Tarmon joukkueet pelasivat pelisarjassa. Poikien joukkue teki yhteistyötä Ylöjärven Pallon kanssa, ja sieltä oli Tarmon joukkueen mukana 5 pelaajaa ja 1 aikuinen.

Pojille kolme voittoa

Poikien kolme voittoa oli hieno juttu, eivätkä häviötkään suuria olleet. Häviöissäkin taisteltiin loppuun saakka.

Paljon opittiin leirillä uutta ja saatiin leiriltä uusia kokemuksia ja pesisystäviä. Joukkueista välittyi ilo ja into pelata pesistä, taito tsempata ja kannustaa toisia ja harrastaa yhdessä. Mukana olleita aikuisia ilahdutti se, miten hyvin joukkueet pelien ulkopuolellakin käyttäytyivät. Reippaita, hyväntuulisia, toisia kannustavia ja hyvä käytöksisiä lapsia, minkä muutkin leirin aikuiset huomioivat.
Tsempparipalkinnolla palkittiin E-pojista Onni Vitikainen ja E-tytöistä Elsa Asell.
Leirillä oli mukana myös seuran kaksi nuorisotuomaria Samuel Ollila ja Jesse Putkonen. Samuel valittiin tyttöjen kilpasarjan finaaliin ja pronssiotteluun tuomaroimaan.
Tarmolle kaksi juniorijoukkuetta samalla leirillä on hieno merkki toiminnan viriämisestä.

Kankaanpään leirin mainiosti sujuneet järjestelyt saivat kiitosta. Leiripelien lisäksi ohjelmassa oli leirijoukkueiden välinen Itä-Länsi-ottelu. Lisäksi käytiin katsomassa Ykköspesiksen KaMa-Lippo-ottelu ja kuuntelemassa ulkoilmakonsertti, jossa soitti Remix-yhtye.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 3.10.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Oppiminen ennen terveyttä? – ”Kaikkien oppilaiden terveyttä ei oteta huomioon”, kirjoittaa kahdeksasluokkalainen

IKAALINEN, JÄMIJÄRVI 27.9.2023 11:30 Tilaajille

Kouluterveyskysely paljastaa: Kouluruoka maistuu Jämijärvellä, netti stressaa Ikaalisissa

MIELIPIDE 26.9.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Haluanko uimaan vai matematiikan tunnille? – ”Toivoisin, että oppilaita kuunneltaisiin tässä asiassa enemmän”

MIELIPIDE 25.9.2023 08:00 Tilaajille

Lukijalta: Älä eristä itseäsi kirjojen maailmasta – ”Kirjat ovat täydellinen tapa nähdä maailma lukuisista eri näkökulmista”

Mielipiteet 3.9.2023 10:00 Tilaajille

Napakat 30.8. – ”Hyvinvointialue onkin pahoinvointialue”