Ruokapalvelun siirto Voimiaan lisäsi kuljetuksia – Raaka-aineet tuotiin Hämeenkyröön kolmesti viikossa, nyt kuormia tulee pahimmillaan viisi päivässä
Kotiaterioiden valmistuksen keskittäminen Tampereelle Pirkanmaan Voimian Koukun Helmen tuotantokeittiöön ei ole ainakaan oleellisesti pienentänyt työmäärää valmistuskeittiöissä muualla. Hämeenkyrön terveyskeskuksen keittiöllä valmistetaan päivittäin reilut 200 lounasta ja päivällistä, joiden lisäksi sieltä toimitetaan satoja muita annoksia, kuten aamu- ja iltapaloja eri yksiköihin.
Haluatko jatkaa lukemista?
Artikkeli on luettavissa UutisOivan tilaajille. Kaikkiin tilauksiin sisältyy kirjautumistunnukset.
Voit myös ostaa vuorokauden lukuoikeuden oivaseutu.fi -sivuston sisältöön 3 eurolla.