IKAALINEN 29.11.2023 19:00

Ikaalisten Voimia-Maija selvisi ravintola-alan Oscareiden finaaliin – ”Minulla on takataskussa aina varasuunnitelma”

Nina YlinenIkaalisissa Pirkanmaan Voimian palveluesihenkilönä toimiva Maija Kulmala on päässyt PRO2024-kilpailun finaaliin.


Muun muassa Toivolansaarikodin ja Ikaalisten terveyskeskuksen palveluesihenkilö Kulmala kilpailee Ammattikeittiön päällikkö -sarjassa kahden muun kanssa. Yhteensä Kulmalalla on harteillaan kuusi yksikköä.

– Olisin hyvä valinta PRO-voittajaksi, koska olen ollut 25 vuoden ajan mukana ruoka-alan valtaisassa muutoksessa, Kulmala kertoo kilpailun kannustussivulla.

– Minulla on käytännönläheinen tapa johtaa ja takataskussa aina varasuunnitelma. -- Oveni on aina auki niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

Häntä kuvaillaan intohimoiseksi ruokapalvelualan osaajaksi, jonka ruokaosaaminen tulee jo lapsuudesta: mummu kun oli pitokokki ja äiti koulun keittäjä.

Kilpailun kuvaillaan olevan merkittävin horeca-alan kilpailu, jota kutsutaan usein myös ravintola-alan omaksi Oscar-gaalaksi.

Voittaja selviää PRO-gaalassa Helsingissä 29. tammikuuta 2024.

– Jo finaaliin pääsy on tässä kovassa kisassa huikea tunnustus, Pirkanmaan Voimia kertoo tiedotteessa.
Kulmalaa voi käydä nyt kannustamassa kilpailun sivuilla. Kaikki lähetetyt lomakkeet tallennetaan ja lähetetään tuomareille.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

Mielipiteet 3.5.2024 15:30 Tilaajille

Lukijalta: Nikulan tiedotustilaisuuden anti ei tyydyttänyt omaisia – Keskusteluissa tuli yllättäen esille, että Toivolansaarikodin lakkauttaminen ei ole vielä selvä asia

IKAALINEN, HÄMEENKYRÖ 25.3.2024 13:56 Tilaajille

Pirha teki päätöksensä: Ikaalisten ikäihmisten asumispalvelut lopetetaan

IKAALINEN, HÄMEENKYRÖ 20.3.2024 15:55 Tilaajille

Pirha on sulkemassa ikäihmisten asumispalvelunsa Ikaalisissa – Lakkautuslistalla Nikula, Kotipihlaja ja Toivolansaarikoti

OIVASEUTU 4.3.2024 13:00 Tilaajille

Pirkan Hiihtoon lähti miltei 1 300 hiihtäjää – Katso seudun tulokset täältä!

IKAALINEN 13.2.2024 09:00 Tilaajille

Ikaalisissa palveluesihenkilönä työskentelevä Maija Kulmala sai ravintola-alan valtakunnallisen tunnustuksen: ”Varasuunnitelmien varasuunnitelmat täytyy olla tehtynä”