HÄMEENKYRÖ 20.3.2024 17:00

Mahnalassa tavattiin talvitapahtumassa – Paikalla nähtiin sirkusnorsu ja Mahnalan gorilla

Ilona Järvenpää
Yhteisen tekemisen voima ja ilo koettiin Mahnalassa lauantaina 16. maaliskuuta, vaikkakin sääolosuhteiden vuoksi Miharin rantaan suunniteltu tapahtuma jouduttiin viime tipassa siirtämään Mahnalan Ympäristökoulun koulun pihaan. Useita vuosia sitten viimeksi pidetyn Talvitapahtuman idea herätettiin uudelleen henkiin Mahnala-Sasi-alueen kuuden eri yhdistyksen yhteistyöllä.

Pilkkimistä lapset vanhempineen pääsivät kokeilemaan Miharin rannan jäällä Lopen Osakaskunnan opastuksella ja avustuksella. Saalistakin nähtiin vaihtelevasti tulleen. Koululla lapset pääsivät onkimaan yllätyssaalista Vanhempainyhdistys Mahlan kojulla.
Koulun piha-alueella oli ihastuttavia eläinystäviä koirista ja poneista aina Sasin Sirkusnorsuun sekä Mahnalan Gorillaan saakka. Lopen Metsästysyhdistys esitteli riistanhoitoasioita ja piti laji- ja jälkitunnistusta sekä etäisyyden arviointia harjun töyräällä olevaan hirvenpäänkuvaan. Kisailuja käytiin myös köydenvedossa ja tandem-hiihdossa sekä lasten että aikuisten sarjoissa. Poliisikin esittäytyi tapahtumassa.
Sasin Maa- ja Kotitalousseura sekä Mahnalan Maamiesseura pitivät kahvilaa ja grilliä. Vanhempainyhdistys Huvikumpu toimi talkooapuna tapahtumajärjestelyissä.
Kyläläisten tapaamiset yhteisöllisen ulkoilun ja leikkimielisen kisailun merkeissä toivat hymyn osallistujien ja talkoolaisten kasvoille.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

MIELIPIDE 8.5.2024 17:00 Tilaajille

Lukijalta: Karhen seurakuntakoti on ainoamme – ”Eikö seurakuntakotiamme pidetä tarpeellisena ja säilyttämisen arvoisena?”

MIELIPIDE 8.5.2024 11:00 Tilaajille

Napakat mielipiteet 8.5.2024 – ”Eikö valtiovalta voi millään hillitä näiden sähköyhtiöiden mielivaltaista toimintaa?”

MIELIPIDE 3.5.2024 08:55 Tilaajille

Lukijalta: Turvataan oppimisen tuki – ”Samaan aikaan kun opetushallitus suunnittelee tuen kehittämistä, Ikaalisissa suunnitellaan leikkauksia”

HÄMEENKYRÖ 1.5.2024 21:00 Tilaajille

Hokkarit toivat kirkkaita mitaleja kevään turnauksista – ”Jaksoimme taistella ja luistella”

HÄMEENKYRÖ 26.4.2024 09:00 Tilaajille

Hämeenkyrön sivuosien kaavalle hallituksen hyväksyntä – Ehdotuksesta 63 kannanottoa