HÄMEENKYRÖ 19.9.2022 16:00

Mahnalassa juhlittiin 70-vuotiasta maamiesseuraa – juhlassa palkittiin positiivinen kukka-asetelmilla ilahduttajaSyyskuun toisena lauantaina juhlittiin Mahnalan maamiesseuran 70-vuotista taivalta seuran omistamalla kylätalolla Jyväpirtillä. Juhlapäivän kruunasi aurinkoinen syyspäivän sää.
Maamiesseuran puheenjohtaja Ilona Järvenpää korosti tervetuliaispuheessaan ja historiakatsauksessaan juhlan olevan ei pelkästään maamiesseuran, vaan yleisesti seuratoiminnan, talkoohengen ja yhteisöllisyyden juhla. Paikalla oli Jyväpirtin salin täydeltä jäseniä, talkoolaisia, kutsuvieraita sekä yhteistyötahojen edustajia. Juhlassa kuultiin useita puheenvuoroja, muistelmia, onnitteluita ja kiitoksia. Kunnan tervehdyksen juhlaan toi kunnanjohtaja Antero Alenius.

Lämminhenkisen ja yhteisöllisen juhlan juonsi Mervi Koponen. Upeasta, runsaasta musiikista saatiin nauttia Mahnalan Ympäristökoulun pianisti Adalmiina Linnan sekä viulistien Sofia Fisherin ja Selma Hannulan esittämänä sekä tangokuningatar Mervi Koposen tulkitsemana tunteikkaita ja puhutteleviakin lauluja.
Seuran perinteeksi jo muodostuneen, yhteen hiileen puhaltajan palkinnon, jakoi 13. kertaa palkinnon tämänhetkinen haltija, seuran sihteeri Juha Rantanen. Hän oli valinnut kiertopalkinnon seuraavaksi saajaksi rahastohoitajana toimivan, positiivisen ja muun muassa kukka-asetelmillaan seuran tilaisuuksia koristelevan Hannele Naskalin. Juhlintaa jatkettiin vielä talkoolaisten illan merkeissä yömyöhälle saakka.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 1.6.2024 18:00 Tilaajille

Mahnalan tanssilavalla tiedossa edellisiä vilkkaampi kesä – ”Tavoite on, että kulttuuri säilyy ja tanssit Mahnalassa jatkuvat”

HÄMEENKYRÖ 26.4.2024 09:00 Tilaajille

Hämeenkyrön sivuosien kaavalle hallituksen hyväksyntä – Ehdotuksesta 63 kannanottoa

HÄMEENKYRÖ 20.3.2024 17:00 Tilaajille

Mahnalassa tavattiin talvitapahtumassa – Paikalla nähtiin sirkusnorsu ja Mahnalan gorilla

OIVASEUTU 29.12.2023 13:00 Tilaajille

Näin seudulla juhlitaan uutta vuotta – Pelastuslaitos muistuttaa varovaisuudesta rakettien kanssa

HÄMEENKYRÖ 21.6.2023 08:00 Tilaajille

70-vuotias Mahnalan lava kutsuu tanssikansaa luokseen – ”Isoisä oli täällä rakennustöissä hevosen kanssa”