MIELIPIDE 22.4.2024 15:00

Lukijalta: Sillan pihaan tulossa uutta eloa, vai onko? – ”Onko roskakatos päiväkodin ainoa varjoisa paikka?”Viime kesäkuun alussa oli UutisOivassa meissä Sillan päiväkodin varhaiskasvattajissa ja vanhemmissa toivoa herättävä uutinen siitä, kuinka Kirkonkylän päiväkodin pihamaalle luvattiin uutta eloa. Tätä uutta eloa on nyt odotettu, mutta elonmerkkejä muutoksesta ei ole näkynyt. Pian on toukokuu ja sitten on kesä.

Hämeenkyrön kunnan elinympäristöjohtaja itse kertoi tuossa lehtijutussa muun muassa, että päiväkodin pihaan on tarkoitus tuottaa kovasti kaivattua varjostusta ja lapsia aktivoivia leikkipaikkoja. Jokainen Sillan pihassa käynyt tietää esimerkiksi kuinka paahteinen ja varjoton tuo piha on kesäaikaan. Ei mikään pienten lasten paras leikkipaikka. Asiaa yritettiin vauhdittaa jo pari vuotta sitten satojen allekirjoittaneiden adressilla kunnan päättäjille, mutta se ei tuottanut ihmeempiä tuloksia.

Kirkonkylän päiväkoti on keskeisellä paikalla. Sen palveluita käyttää moni lapsiperhe. Meillä varhaiskasvattajilla on kasvava huoli, sillä kesä on tulossa, mutta mitään remonttiaikataulua ei ole julkaistu. Määrärahoja on budjetoitu, mutta se ei auta, jos ei sitä näkyvää muutosta pihalla tapahdu.

Miten on Hämeenkyrössä tästä asiasta vastaavat aikuiset, milloin tämä luvattu remontti oikeasti alkaa vai onko kenties Siltaan suunniteltu 80 000 euron roskakatos se päiväkodin pihan ainoa varjoisa paikka, jonne voimme mennä lasten kanssa suojaan tulevina paahteisina päivinä?

Suuri joukko varhaiskasvattajia Kirkonkylän päiväkodista

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

MIELIPIDE 8.5.2024 17:00 Tilaajille

Lukijalta: Karhen seurakuntakoti on ainoamme – ”Eikö seurakuntakotiamme pidetä tarpeellisena ja säilyttämisen arvoisena?”

MIELIPIDE 3.5.2024 08:55 Tilaajille

Lukijalta: Turvataan oppimisen tuki – ”Samaan aikaan kun opetushallitus suunnittelee tuen kehittämistä, Ikaalisissa suunnitellaan leikkauksia”

HÄMEENKYRÖ 1.5.2024 21:00 Tilaajille

Hokkarit toivat kirkkaita mitaleja kevään turnauksista – ”Jaksoimme taistella ja luistella”

KOLUMNI 25.4.2024 05:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Miten kiusaaminen saadaan loppumaan? – ”Ennaltaehkäisyyn pitää panostaa monin tavoin”

MIELIPIDE 20.4.2024 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Yläasteen toimimattomuudesta – ”Miksi Hämeenkyrössä hyväksytään tällainen toiminta?”