IKAALINEN 6.9.2021 15:00

Tarmo jatkaa Ykköspesiksessä

Terhi Palonen

Ikaalisten Tarmo jatkaa miesten Ykköspesiksessä. Tämä varmistui viime lauantaina, kun Tarmo kaatoi Vähänkyrön Viestin kirkkaasti 0–2. Sarjapaikka vaati kaksi voittoa, ja jo aiemmin Tarmo kaatoi kotonaan Vähäkyrön jaksoin 2–0.

– Tarmo oli päättäväinen ja pelasi nämä tärkeät ottelut todella vahvalla otteella ja sitkeydellä, vaikka osalla pelaajista alkoi olla myös joitain pitkän kauden tuomia terveyshaasteita. Joukkue voitti viisi viimeistä otteluaan ja osoitti kesän aikana vahvuutensa haastamalla myös sarjan kärkijoukkueita, sanoo seuran puheenjohtaja Mika Laatu.

Tuleva kausi jo suunnitteilla

Nyt päättyneellä kaudella Tarmo voitti muun muassa sarjassa kolmanneksi sijoittuneen ja superpesiskarsintaan Kankaanpään Mailaa vastaan selvinneen Jyväskylän Lohen sen omalla kotikentällä Koskenharjulla. Siihen ei pystynyt Tarmon lisäksi kuin sarjan kärkijoukkue Oulun Lippo.

Laatu sanoo, että pelinjohtaja <

5 000 hengen yleisö

Yleisöä Tarmon kotiotteluissa oli keskimäärin 200–250 ja vierasotteluissa keskimäärin 365, eli Tarmo kiinnosti myös vieraskentillä.

Miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluissa vieraili kesän aikana, mukaan lukien Ikaalisissa pelattu superpesisottelu, yhteensä noin 5 000 katsojaa.
– Seuran asettamaa yleisömäärätavoitetta ei aivan saavutettua, ja varmasti koronatilanne aiheutti myös omat haasteensa. Otteluiden striimauksilla oli myös kasvava yleisömäärä. Lisäksi junioreiden otteluissa ja turnauksissa kävi myös suuri määrä huoltajia ja tukijoukkoja, Laatu kertoo.

Juniori- ja talkootyöllä suuri merkitys

Puheenjohtaja on tyytyväinen niin seuran edustusjoukkueiden otteisiin kuin huimasti kasvavaan junioritoimintaan.

– Erityisen ilahtunut olen seuran kasvavasta talkooporukasta, joka suoriutui monella tapaa poikkeuksellisesta kesästä hienosti, ja saimme katsojilta kioskitoiminnasta paljon positiivista palautetta. Kiitokset ansaitsee myös anniskeluterassin avaamisessa yhteistyötä kanssamme tehnyt paikallinen yrittäjä henkilökuntineen, Laatu toteaa.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 17.10.2021 13:00 Tilaajille

Jussi Frantsila teki "ison reissun" pesäpallon huipulle

IKAALINEN 1.9.2021 12:20 Tilaajille

Tarmo taistelee tänään paikastaan Ykköspesiksessä

IKAALINEN 24.8.2021 17:00 Tilaajille

Ykköspesisjoukkue tsemppasi Tarmon junnuja

HÄMEENKYRÖ 28.7.2021 17:00 Tilaajille

Räpsän ykköspesisjoukkueen uudet pelinjohtajat suuntaavat katseensa tulevaisuuteen

IKAALINEN 21.7.2021 17:00 Tilaajille

Tarmo-Lohi -pelistä tuli tiukka trilleri