OIVASEUTU 11.3.2021 14:00

Oivan uudet verkkosivut tarjoavat luettavaa joka päivä

UutisOiva

Seutulehti UutisOivan verkkosivut ovat uudistuneet. Tiistaina avatut uudet sivut tarjoavat lukijoille entistä enemmän luettavaa ja nähtävää. Myös mainostajille on tarjolla aiempaa parempaa näkyvyyttä.
– Halusimme uudistaa sivustoamme aiempaa selkeämpään suuntaan. Lukijoille näkyvien uudistusten lisäksi konepellin alla on tehty isoja uudistuksia, mikä helpottaa juttujen päivittämistä verkkoon ja vapauttaa samalla toimittajien aikaa esimerkiksi videoiden tekemiseen, päätoimittaja-toimitusjohtaja Katri Linnikko kertoo.
Sivustolta löytyy uutena myös UutisOivan täydellinen arkisto, eli tilaajat pääsevät lukemaan näköislehtiä vuodesta 2012 alkaen.
Sivusto on suunnattu ennen kaikkea Oivan tilaajille, joten suurin osa sisällöstä edellyttää kirjautumista. Kirjautumistunnukset sisältyvät kaikkiin Oivan tilauksiin.
– Mikäli olet tilaaja, etkä ole vielä hankkinut kirjautumistunnuksia, sivustolla on linkki, mistä tunnukset saa tilattua. Kirjautuminen kannattaa, sillä silloin Oivan uutiset ovat luettavissa koska tahansa. Torstaina ilmestyvän painetun lehdenkin pääsee verkossa lukemaan jo keskiviikkoiltana, Katri Linnikko vinkkaa.
Uusilla sivuilla on aiempaa paremmin huomioitu myös niiden skaalautuminen eri mobiililaitteille. Sivut näyttävät nyt hyvältä ja helppolukuiselta niin pöytätietokoneella, tabletilla kuin kännykässäkin.
Uusien sivujen myötä Raitti-mobiilisovellus poistuu käytöstä, mutta UutisOivalle on tulossa tilalle oma sovellus, jonka kautta on kätevä lukea sekä päivittäiset uutiset että viikon digilehti. Sovellus ilmestyy vielä tämän kuun aikana. Sovellus toimii sekä Android- että Applen käyttöjärjestelmillä ja on sovelluskaupoista ladattavissa ilmaiseksi.
Mainostajille Oivan uudet verkkosivut tarjoavat lukuisia uusia mahdollisuuksia. Tarjolla on useita eri bannerivaihtoehtoja sekä kaupallisia artikkeleita, joissa mainostajat saavat kertoa oman tarinansa.
– Kaupallisilla artikkeleilla mainostaja antaa lukijoille lisäarvoa omalla tarinallaan tai tarjoamalla esimerkiksi ratkaisun johonkin ongelmaan. Valtakunnallisesti natiivimainonta on viimeisen parin vuoden aikana nostanut merkittävästi kiinnostavuuttaan ja uskon, että myös meidän asiakkaillamme on paljon kiinnostavia tarinoita kerrottavaksi, Katri Linnikko toteaa.

Kuntavaalien siirtyminen muuttaa myös UutisOivan aikatauluja

Kuntavaalit ovat siirtymässä huhtikuulta kesäkuulle koronaviruspandemian takia. Eduskuntapuolueiden puoluesihteerit päättivät siirrosta lauantaina, mutta esitys odottaa vielä eduskunnan käsittelyä. Kahdeksan puoluetta yhdeksästä kannatti siirtoa, perussuomalaiset vastustivat. Uudeksi vaalipäiväksi on päätetty 13. kesäkuuta.
UutisOivan viime viikolla julkaisemat suunnitelmat vaaliuutisoinnista muuttuvat uusien aikataulujen myötä. Vaalikoneen avaaminen siirtyy toukokuun alkupuolelle, samoin ehdokkaiden vaalikaranteeni. Lopulliset päivämäärät selviävät, kun ehdokasettelun ja ennakkoäänestyksen päivämäärät vahvistetaan.
Ehdokkaat voivat täyttää vastauksiaan vaalikoneeseen toukokuulle saakka.
Jo tallennetut vastaukset säilyvät vaalikoneessa odottamassa koneen avautumista.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

OIVASEUTU 2.4.2023 20:08 Tilaajille

Ensimmäiset vaalitulokset tulivat: SDP Pirkanmaan suurin, seudun ehdokkaista ei läpimenijöitä?

OIVASEUTU 29.3.2023 12:20 Tilaajille

Ennakkoon äänestettiin edellisvuotta enemmän – Jämijärvellä äänestettiin toiseksi vilkkaimmin koko Suomessa

PÄÄKIRJOITUS 29.3.2023 07:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Vaaleissa ei voi antaa miinusääniä – ”Viimeisistä paikoista taistellessa yhdelläkin äänellä saattaa olla merkitystä”

OIVASEUTU 22.3.2023 17:00 Tilaajille

Nuorten vaaleissa pärjäsivät SDP, Perussuomalaiset ja Kokoomus – myös yksi seudun ehdokkaista olisi päässyt läpi

OIVASEUTU 22.3.2023 08:40 Tilaajille

Ennakkoäänestys alkoi tänään – katso äänestyspaikat ja seudun ehdokkaat