Mielipiteet 17.8.2021 12:00

Napakat

Maskin käyttö on jokaisen henkilökohtainen päätös. Siitä ei kannata toisten nähdä vaivaa, että käyttääkö vai ei. Kaikkihan eivät voi käyttää sitä pelkästään terveydellisistä syistä.
Jokaisen kannattaa huolehtia vain omista asioistaan eikä nähdä niin kauheasti vaivaa toisista.

Maalaisjärjen käyttö on sallittu

Kuka ajattelematon vie Heinijärven jätepisteeseen heiniä. Eikö asia ole selvinnyt, että sinne kuuluu vain kotitalousroskat. Siis ne, jotka ovat tiskipöydän alla roskakorissa.

Tarviiko asentaa riistakamera


Omaishoitajatuet ja niihin tehdyt korotukset vuodelle 2021. En tiedä nauraako vaiko itkeä. Kaikki tietävät, vaikkei itse olisikaan omaishoitaja, että on kyse raskaasta ja vastuullisesta työstä. Mutta näinkö Hämeenkyrön perusturvalautakunta tätä työtä arvostaa, että ihan viisi euroa alimmassa luokassa nostaa tätä arvokasta työtä tekevää ihmistä?

Kuntalainen


Vaikka helteet ovat jo ohi, haluan antaa risuja Hämeenkyrön kunnalle asiasta, joka ei saisi tapahtua. Soittelin iäkkään ystävämme asumiseen liittyvässä asiassa, kun oli nämä helteet. Ulkona yli 30 ja sisällä saman verran. Asumisesta vastaavat olivat kumpikin lomalla ja kun kysyin sijaista, niin vastaus oli, ettei ole. Yhdisti kotihoitoon, josta taas sain uuden numeron. Siihen soitti omainen seuraavana päivänä, joka oli torstai, ja sai vastauksen: ei kuulu heille, mutta maanantaina tulee asianomainen töihin. Että näin hoidetaan meidän iäkkäiden ihmisten asiat tässä kunnassa. Haluaisin tietää, miten näin on päässyt käymään?

Huolestunut

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 11.10.2021 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Ajoitukset kohdillaan Ikaalisissa – ”Menestystä molemmille hankkeille”

MIELIPIDE 10.10.2021 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Ei säästön takia voi siirtää uuteen paikkaan – eikö itsemääräämisoikeus koske kehitysvammaisia?

JÄMIJÄRVI 7.10.2021 10:00 Tilaajille

Jämijärvi alkaa laskuttaa paljon aikaa vievästä tiedonhausta

PÄÄKIRJOITUS 7.10.2021 06:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Aluevaltuustoon tarvitaan paikallista ääntä – harva kaupunkiseudulla asuva osaa tai haluaa ajatella palveluita täkäläisen käyttäjän näkökulmasta

KOLUMNI 6.10.2021 19:00 Tilaajille

Kolumni: Polkkatukat ja pirtupöksyt