MIELIPIDE 7.7.2023 13:00

Lukijalta: Miksi lasipulloja pitää rikkoa luontoon? – ”Ranta on matalan vetensä vuoksi lapsiperheiden suosiossa”



Olen huolissani siitä, että nuoriso ei osaa viedä roskia roskiin. En katso suopeasti sitä, että nuoriso osoittaa mieltään paremman maailman puolesta ja on samaan aikaan itse vastuussa luonnon ja julkisten paikkojen roskaamisesta. Vanhempien olisi syytä katsoa jälkikasvunsa perään, sillä se on kasvatuksesta kiinni. Omat lapseni eivät roskaa, koska niin on opetettu.

Roskaaminen ei ole koskaan hyvä asia, mutta erityisen huolissani olen lasinsirpaleista, joita olen löytänyt esimerkiksi Toivolansaaren uimarannalta. Ranta on matalan vetensä vuoksi lapsiperheiden suosiossa, joten lasisten pullojen rikkominen hiekalla on ajattelematonta.
Törmäsin lasinsiruihin myös Kyröskosken K-Marketin parkkipaikalla, jonne oli hajotettu lasinen kurkkupurkki. Kaarevia lasinsirpaleita oli kaikkialla. Autolla parkkipaikalle ei ollut mitään asiaa, sillä renkaat olisivat puhjenneet. Esimerkiksi ikäihmiset tai lapset, jotka eivät välttämättä havaitse lasinsiruja, saattavat satuttaa niihin itsensä pahasti.

Sirkka Hakala

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

OIVASEUTU 26.4.2024 07:00 Tilaajille

Oivagallup: Kesäsuunnitelmat ovat jo selvillä – ”Rakastan kevättä ja kesää”

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN, JÄMIJÄRVI 16.1.2024 07:02 Tilaajille

Nuorten kesätyöpaikkojen määrä kunnissa on pysynyt entisellään, kunnat tukevat yrityksiäkin työllistämään nuoria

MIELIPIDE 6.7.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Ylihoitamisesta hallittuun hoitamattomuuteen – ”Ikaalisten puisto-osaston vähät rovot voisikin ohjata haitallisten vieraslajien torjuntaan”

KOLUMNI 25.6.2023 10:01 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Digihuumassa tulee muistaa myös digittömiä – ”14 prosenttia eläkeikäisistä elää köyhyysrajan alapuolella”

MIELIPIDE 2.5.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Kesälampaita kaivataan Viljakkalan Säkinalueelle – ”Lampaiden oletettavasta paluusta ei tunnu vieläkään olevan tehty konkreettisia päätöksiä”