MIELIPIDE 1.8.2022 11:15

Lukijalta: Ikaalisten kauneudesta – ”Vanha Kauppala on Ikaalisten valtti, jos se osataan hyödyntää”UutisOivassa (20.7.) oli Kirsi Paanasen haastattelu, jossa hän ylisti Ikaalisten Vanhan Kauppalan kauneutta. Olen kaikesta samaa mieltä. Vanha Kauppala on Ikaalisten valtti, jos se osataan hyödyntää.

Jos olisi aikoinaan ymmärretty säästää keskustan vanhat talot ja pidetty keskusta elinvoimaisena, Ikaalinen kilpailisi pienemmässä mittakaavassa Naantalin, Porvoon ja Loviisan kanssa viehättävyydessä. Ja samalla matkailijoista. Ikaalisiin on monesta paikasta lyhyempi matka kuin rannikolle.
Nyt pitäisi tarttua toimeen ja elävöittää Vanha Kauppala. Pieni yksilöllinen boutique-hotelli? Bed and breakfast -majoitusta? Pikku myymälöitä, kahvila, kaikkea omaperäistä. Kävijöiden lisääntyessä tieto paikkakunnasta lisääntyisi lisäten edelleen turismia.


Kakskymppiseksi Ikaalisissa elänyt

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 1.2.2023 19:00 Tilaajille

Lukijalta: Vanhan kunnalliskodin mielisairasosaston voisi valjastaa matkailun käyttöön – ”Hostelli tai retkeilymaja tukisi saaren muuta toimintaa”

IKAALINEN, JÄMIJÄRVI 26.1.2023 08:20 Tilaajille

Seitsemisissä ja geoparkissa vierailtiin vähemmän kuin edellisvuosina

HÄMEENKYRÖ 5.1.2023 17:00 Tilaajille

Matkailuyrittäjät haluavat ensi kesän oopperasta kaiken irti – ”Kiinnostusta selvästi on”

IKAALINEN 24.11.2022 10:00 Tilaajille

Luonto ja järvi ovat ikaalislaisten hyvinvoinnin lähteet – tyhjiin tiloihin sisäskeittirata tai etätyöpisteitä?

IKAALINEN 19.10.2022 11:00 Tilaajille

Lasihelmet ja järvimaisemat ihastuttivat – Ikaalisissa vierailevat matkailijat toteuttivat toiveensa Kyrösjärven rannassa