MIELIPIDE 19.12.2021 18:00

Lukijalta: Hämeenkyrö tarvitsee lisää joukkoliikennettä – Mahnalasta ei pääse keskustaan kuin kerran päivässäMielestäni Hämeenkyrössä pitäisi olla paremmat bussiyhteydet. Jos ei omista ajokorttia, on erittäin vaikea päästä edes Hämeenkyrön keskustaan, Tampereesta puhumattakaan.


Asun itse Mahnalassa ja sieltä pääsee Hämeenkyrön keskustaan vain bussilla, joka menee kerran päivässä koululle ja takaisin. Bussi menee vain koulupäivinä, joten viikonloppuna on mahdoton päästä mihinkään.

Ajokortin hankkiminen on pakollista, joka ei tietenkään ole hyvä asia ympäristölle. Olisi mahtavaa, jos bussilla pääsisi edes kolmostielle, josta toisella bussilla pääsisi jatkamaan vaikkapa Tampereelle. Busseja voisi edes mennä enemmän Hämeenkyrön keskustaan, josta pääsi jatkamaan Tampereelle.

Nuorille on tärkeä tavata kavereita ja harrastaa. Harrastuksen aloitus saattaa loppua jo siihen, että ei ole mahdollisuutta päästä harrastuspaikalle.

Bussiyhteyksien lisääminen voisi estää myös nuorten syrjäytymistä. Jos ei ole mahdollisuuksia tavata kavereita, voi syrjäytyä ja jäädä kaiken ulkopuolelle.


E

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 26.4.2024 09:00 Tilaajille

Hämeenkyrön sivuosien kaavalle hallituksen hyväksyntä – Ehdotuksesta 63 kannanottoa

IKAALINEN 2.4.2024 13:00 Tilaajille

Ikaalinen pitää hyvänä Pirkanmaan ely-keskuksen tavoitetta, että joukkoliikenteen taso Ikaalinen–Tampere välillä olisi ykkösluokkaa eli vähintään seitsemän vuoroa suuntaan

HÄMEENKYRÖ 20.3.2024 17:00 Tilaajille

Mahnalassa tavattiin talvitapahtumassa – Paikalla nähtiin sirkusnorsu ja Mahnalan gorilla

HÄMEENKYRÖ 27.2.2024 17:00 Tilaajille

Hämeenkyrön nuorisovaltuusto tapasi kansanedustajia – Nysse tulisi saada Hämeenkyröön, nuoret vaativat

HÄMEENKYRÖ 8.1.2024 10:00 Tilaajille

Joukkoliikennettä voisi käyttää entistä useampi hämeenkyröläinen – Vuoroja on liian vähän ja hinnat liian tyyriit