IKAALINEN 26.1.2022 17:00

Kylpylään valmistuu kevääksi lasisia maisemasviittejä - ”Ne tuovat kaivattua premium-tason majoituskapasiteettia kylpylään”

Terhi Palonen


Ikaalinen Spa & Resortissa rakennetaan parhaillaan päärakennukseen läheisyyteen lasisviittejä. Sviitit valmistuvat keväällä.

– Ensimmäisessä vaiheessa valmistuu viisi sviittiä, jossa jokaisessa on oma viihtyisä terassialue porealtaineen. Lasisviittien avoimista ikkunoista aukeaa mahtavat näkymät Kyrösjärven Hämylänlahdelle. Ne tuovat kaivattua premium-tason majoituskapasiteettia kylpylään, kertoo toimitusjohtaja Eero Aho.
Aho kertoo myös, että kylpylän latuverkosto on päätetty kunnostaa yhteistyössä Ikaalisten kaupungin ja paikallisten urheiluseurojen kanssa.
– Näin se palvelee jatkossa myös isompia kansallisen tason hiihto- ja juoksutapahtumia, Aho toteaa.

Laaja viihdetarjonta jatkuu

Koronan aiheuttamien rajoitusten takia kylpylä on ollut alkuvuodesta kiinni. Uusien epidemialinjausten ansiosta se kuitenkin avautuu uudelleen 18. helmikuuta.

– Hiihtolomaviikoille olemme järjestäneet koko perheelle sopivaa mielenkiintoista ohjelmaa niin sisälle kuin ulos, Aho kertoo.
Myös tulevan kevään ja kesän ohjelmatarjontaa on jo monin osin lyöty lukkoon.
– Vapaa-ajan palveluiden tarjonta lisääntyy Vuorisportsin siirtyessä Ellivuoresta Ikaalisiin. Yritys tuo kylpylään muun muassa vuokrattavat sähköpyörät ja välineet vesilautailuun, Aho kertoo.
Viime kesänä uudelleen avautuneen kylpylän viihdetarjonta oli hyvin laaja koko loppuvuoden. Ahon mukaan samaa, hyvää palautetta saanutta ja yleisöä tuonutta linjaa jatketaan.
Kevään ohjelmatarjonta alkaa 25. helmikuuta, jolloin esiintyy stand up -koomikko Jacke Björklund. Sen jälkeen kylpylässä esiintyvät muun muassa Kaija Koo, Anssi Kela, J.Karjalainen, Ida Paul & Kalle Lindroth, Chisu, Sanni, Jarkko Tamminen Show, Antti Tuisku, Maustetytöt, Ellinoora, Elastinen ja Irina.

Palvelujen toivotaan avautuvan hiihtolomiksi

Kylpylässä päästiin hyvään alkuun, kun se avautui uudelleen viime kesänä. Korona on kuitenkin vaikeuttanut monin tavoin toimintaa. Tammikuussa kylpylä sulki ovensa väliaikaisesti.
Toimitusjohtajan mukaan mennyt puoli vuotta on ollut kaksijakoinen.
– Ne kuukaudet, joissa liiketoimintaa ei ole rajoitettu, ovat olleet positiivisia ja kannustavia. Toisaalta osaa kuukausista ovat leimanneet epidemiarajoitukset ja etätyösuositukset, jotka ovat näkyneet suoraan asiakasmäärissä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

IKAALINEN 29.5.2023 10:00 Tilaajille

Lasten suosikit löytyvät kylpylässä allasosastolta – ”Laskin isosta liukumäestä 12 kertaa”

IKAALINEN 28.4.2023 10:00 Tilaajille

Kylpylässä tanssitaan läpi kesän – festarien ystäville on tarjolla jopa kolme vaihtoehtoa

IKAALINEN 18.11.2022 11:19 Tilaajille

Ikaalisten Kylpylä onnistui pelastamaan melkein kaikki peruuntumisuhan alla olleet keikat – vain yhden toteutuminen on epävarmaa

IKAALINEN 11.11.2022 10:30 Tilaajille

Tapahtumajärjestäjäkumppani konkurssiin, mutta Menoehtoot ja tanssit jatkuvat Ikaalisten kylpylässä

IKAALINEN 12.9.2022 11:00 Tilaajille

Ikaalinen Spa & Resort etsii ratkaisuja energiakriisin hintapaineisiin ja kantaa huolta kuluttajien sähkölaskuista – ”Lääkkeet siihen, että ihmisten ja erityisesti perheiden ostovoima säilyy, ovat meille tärkeitä”