IKAALINEN 26.1.2022 17:00

Kylpylään valmistuu kevääksi lasisia maisemasviittejä - ”Ne tuovat kaivattua premium-tason majoituskapasiteettia kylpylään”

Terhi Palonen


Ikaalinen Spa & Resortissa rakennetaan parhaillaan päärakennukseen läheisyyteen lasisviittejä. Sviitit valmistuvat keväällä.

– Ensimmäisessä vaiheessa valmistuu viisi sviittiä, jossa jokaisessa on oma viihtyisä terassialue porealtaineen. Lasisviittien avoimista ikkunoista aukeaa mahtavat näkymät Kyrösjärven Hämylänlahdelle. Ne tuovat kaivattua premium-tason majoituskapasiteettia kylpylään, kertoo toimitusjohtaja Eero Aho.
Aho kertoo myös, että kylpylän latuverkosto on päätetty kunnostaa yhteistyössä Ikaalisten kaupungin ja paikallisten urheiluseurojen kanssa.
– Näin se palvelee jatkossa myös isompia kansallisen tason hiihto- ja juoksutapahtumia, Aho toteaa.

Laaja viihdetarjonta jatkuu

Koronan aiheuttamien rajoitusten takia kylpylä on ollut alkuvuodesta kiinni. Uusien epidemialinjausten ansiosta se kuitenkin avautuu uudelleen 18. helmikuuta.

– Hiihtolomaviikoille olemme järjestäneet koko perheelle sopivaa mielenkiintoista ohjelmaa niin sisälle kuin ulos, Aho kertoo.
Myös tulevan kevään ja kesän ohjelmatarjontaa on jo monin osin lyöty lukkoon.
– Vapaa-ajan palveluiden tarjonta lisääntyy Vuorisportsin siirtyessä Ellivuoresta Ikaalisiin. Yritys tuo kylpylään muun muassa vuokrattavat sähköpyörät ja välineet vesilautailuun, Aho kertoo.
Viime kesänä uudelleen avautuneen kylpylän viihdetarjonta oli hyvin laaja koko loppuvuoden. Ahon mukaan samaa, hyvää palautetta saanutta ja yleisöä tuonutta linjaa jatketaan.
Kevään ohjelmatarjonta alkaa 25. helmikuuta, jolloin esiintyy stand up -koomikko Jacke Björklund. Sen jälkeen kylpylässä esiintyvät muun muassa Kaija Koo, Anssi Kela, J.Karjalainen, Ida Paul & Kalle Lindroth, Chisu, Sanni, Jarkko Tamminen Show, Antti Tuisku, Maustetytöt, Ellinoora, Elastinen ja Irina.

Palvelujen toivotaan avautuvan hiihtolomiksi

Kylpylässä päästiin hyvään alkuun, kun se avautui uudelleen viime kesänä. Korona on kuitenkin vaikeuttanut monin tavoin toimintaa. Tammikuussa kylpylä sulki ovensa väliaikaisesti.
Toimitusjohtajan mukaan mennyt puoli vuotta on ollut kaksijakoinen.
– Ne kuukaudet, joissa liiketoimintaa ei ole rajoitettu, ovat olleet positiivisia ja kannustavia. Toisaalta osaa kuukausista ovat leimanneet epidemiarajoitukset ja etätyösuositukset, jotka ovat näkyneet suoraan asiakasmäärissä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

PÄÄKIRJOITUS 6.3.2024 06:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Tapahtumat ovat tärkeitä käyntikortteja – Potter-illasta olisi isoksikin vetonaulaksi

IKAALINEN 5.2.2024 13:00 Tilaajille

Ikaalisissa alkaa tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutuskurssit: punaisena lankana on oma tavoite

IKAALINEN 25.1.2024 09:00 Tilaajille

Tapahtumat houkuttelevat matkailijoita Ikaalisiin – Puistofilosofian osallistujista 95 prosenttia suosittelisi tapahtumaa muillekin

IKAALINEN 8.1.2024 15:30 Tilaajille

”Ei tarvitse olla Pavarotti tullakseen laulamaan yhteislauluja” – Ikaalinen Span kevääseen kuuluvat yhteislauluillat

IKAALINEN 22.12.2023 16:00 Tilaajille

Ikaalinen sanoi kiitos ei hankkeelle, jolla olisi tavoiteltu seudulle matkailijoita Kaukoidästä