OIVASEUTU 3.8.2021 09:24

Kokoontumisrajoitukset voimassa ainakin lähiviikot

Sakari Ilomäki

Nopeasti pahenevan koronatartuntatilanteen vuoksi Länsi- ja Sisä-Suomen sekä Lounais-Suomen aluehallintovirastot määräsivät Pirkanmaalle ja Satakuntaan kokoontumisrajoituksia. Pirkanmaalla on kokoontumisrajoituksien lisäksi voimassa turvavälimääräys.

Sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten suurin sallittu osallistujamäärä on kymmenen henkilöä. Ulkotiloissa yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää, jos osallistujamäärä on enintään 50 henkilöä.
Satakunnassa kokoontumisrajoitus alkoi heinäkuun viimeisenä päivänä ja on voimassa 15. elokuuta asti. Pirkanmaalla rajoitukset tulevat voimaan torstaina 5. elokuuta ja jatkuvat 29. elokuuta asti.
Edellä mainittuja osallistujamääriä ylittäviä tilaisuuksia voi kuitenkin järjestää edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa.
Kokoontumisrajoituksien lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määrää, että asiakas- ja toimitiloissa pitää voida välttää lähikontaktit. Määräys koskee niin yksityisiä toimijoita kuin kuntia ja seurakuntia sekä muita julkisia laitoksia.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 14.9.2021 14:17 Tilaajille

Sasin päiväkodissa koronavirusaltistumisia – oireiset lapset eivät voi palata varhaiskasvatukseen ilman testiä karanteenin loputtua

VILJAKKALA 3.9.2021 17:00 Tilaajille

Viljakkalassa aloitetaan rokottaminen koulussa – muissa seudun kouluissa rokottaminen on sujunut hyvin

OIVASEUTU 3.9.2021 15:00 Tilaajille

Nuorten aikuisten rokotustahti laahaa perässä – "Sairaalahoidossa olevat potilaat ovat useimmiten rokottamattomia"

HÄMEENKYRÖ 2.9.2021 08:45 Tilaajille

Heinijärven koulu siirtyy viikoksi etäopetukseen

HÄMEENKYRÖ 31.8.2021 15:00 Tilaajille

Suurin osa Hämeenkyrön uusista koronatapauksista tulee Heinijärven koulun tartuntaryppäästä – tartuntaketjut ovat hallinnassa