JÄMIJÄRVI 23.1.2022 13:00

Jämijärvellä haastetaan talviliikuntaan – Lumikenkäile, potkukelkkaile tai retkiluistele

Nina YlinenNyt jämijärveläiset– potkukelkat esiin ja lyijykynä teräväksi, sillä Jämijärven kunta on mukana Lounais-Suomen aluejärjestön lanseeraamassa Talviliikkuja-kampanjassa.
Kampanjaan voi osallistua kaikki jämijärveläiset kuntovihkoon kilometrejä kirjaamalla. Kirjauksia voi tehdä mobiili-, netti tai postilaatikkokirjauksilla.
Tarkoituksena on kerätä Jämijärvelle yhteisiä kuntakilometrejä hiihtäen, kävellen, sauvakävellen, juosten, lumikenkäillen, potkukelkkaillen, luistellen tai retkiluistellen.
Kirjaus edellyttää 10 kilometrin matkaa liikuntaa. Jokaisen tulee kirjata omat liikuntakilometrinsä. Jämijärvi on mukana alle 5 000 asukkaan kuntasarjassa.
Kirjauspisteet sijaitsevat Raharinteellä, Vauhdin lavalla, Jämi-elämyskodalla, Jämin valaistulla ladulla, Vihulla, Äiti-muistomerkillä, Suurimaan koululla, Tykköön koululla ja Markunlahdella.
Tarkemmat ohjeet löytää Jämijärven kunnan sivuilta.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

Uutiset 9.1.2024 07:00 Tilaajille

Tutkimus: Hämeenkyrön ja Ikaalisten viidesluokkalaiset pojat ovat huonossa kunnossa – Valtakunnallisesti lapset voivat paremmin

JÄMIJÄRVI 9.12.2023 10:00 Tilaajille

Jämin ladut ovat luvattua paremmassa kunnossa – Sotaharjoituksen sotkema Pirkan ura hoidetaan jouluksi hiihtokuntoon vaikka kolaamalla

VILJAKKALA 1.12.2023 19:00 Tilaajille

Ylöjärven kaupunki palkittiin Ikiliikkujasta – Ikäihmisiä on liikutettu myös Viljakkalassa

VILJAKKALA 31.10.2023 17:00 Tilaajille

Viljakkalan koulun piha halutaan paremmaksi – ”Yläkoulun pihalle tarvittaisiin jotain tekemistä”

PÄÄKIRJOITUS 11.10.2023 07:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Liike on lääke moneen vaivaan – ” Vaihtoehtojen tai tiedon puutteen takia tuskin kukaan jättää tänä päivänä liikkumatta”