IKAALINEN 22.5.2023 17:00

Ikaalisten Urheilijoille menestystä piirimestaruusmaastoista – neljä henkilökohtaista mitalia kotiintuomisina

Susanna Mäkelä

Ikaalisten Urheilijoiden yleisurheilijoiden kesän kilpailukausi käynnistyi tuttuun tapaan pm-maastoista. Tänä vuonna Hämeen seudun maastojuoksun piirinmestaruudet ratkottiin Tammelassa aurinkoisena lauantaina 13. toukokuuta.

Ikaalisten Urheilijat saavuttivat kilpailuista neljä henkilökohtaista pm-mitalia sekä kolme joukkuemitalia. Neljästä henkilökohtaisesta mitalista kolme matkasi samaan osoitteeseen, kun Kärkkäisten kova kolmikko Aarni, Linus ja Eliel saavuttivat jokainen omassa sarjassaan pm-mitalin. Oman sarjansa voittajaksi juoksi veljeksistä keskimmäinen, Linus, joka voitti P13-sarjan 2 kilometrin kilpailun ajalla 7.10,3. Hopeisen pm-mitalin saavutti veljeksistä nuorin, Aarni, joka juoksi P11-sarjassa 1 km kilpailussa toiseksi ajalla 5.28,6. Pm-pronssia saavutti veljestrion vanhin, Eliel, joka juoksi P15-sarjassa 4 km matkalla kolmanneksi ajalla 12.55,6. Ikaalisten Urheilijoiden neljännen pm-mitalin saavutti P12-sarjassa 2 km matkalla Samra Pohjonen, joka juoksi kolmanneksi ajalla 7.42,6.
P9-sarjassa 1 km matkalla Veeti Salo juoksi sijalle 7 ja T9-sarjassa 1 km matkalla Saara Pohjonen juoksi sijalle 11.
P10-sarjan 1 km kilpailussa Mihei Karpov juoksi sijalle 4, Julius Keränen sijalle 10, Markus Viitahalme sijalle 11 ja Into Rouhiainen sijalle 14. T11-sarjan 1 km matkalla Lumikki Keimiöniemi juoksi sijalle 19. P12-sarjan 2 km kilpailussa Timofei Karpov juoksi sijalle 5 ja Elias Iltanen sijalle 10. P15-sarjan 3 km kilpailussa Tuomas Mäkelä juoksi sijalle 8 ja Eelis Inkeroinen sijalle 9.
Joukkuemitaleja Ikaalisten Urheilijat saavuttivat sarjoissa P10 (pronssi), P12 (hopea) ja P15 (kulta).