IKAALINEN 20.1.2023 08:00

Ikaalisten Urheilijoiden hallikausi kisattiin käyntiin – uusia ennätyksiä tehtailtiin useampia

Susanna Mäkelä

Ikaalisten Urheilijoiden yleisurheilijoista iso liuta aloitti hallikautensa Pirkkahallissa 14. tammikuuta kisatuissa Hippohalleissa. Kauden avaus sujui menestyksekkäästi ja uusia ennätyksiä tehtaillen. M 60 -metrillä Samir Demnati kellotti alkuerissä ajan 7,21 ja finaalissa kello pysähtyi aikaan 7,19, joka oikeutti kuudenteen sijaan. Mikko Mäkipää pinkoi alkuerissä ajan 7,35. Mäkipään aika oikeutti B-finaaliin, mutta miehen toinen juoksu päätyi varaslähtöön. P15-sarjan 1 000 metrin ylipitkällä radalla Oskari Savolainen juoksi kisan voittoon ajalla 3.05,85. Eliel Kärkkäinen oli kisan kakkonen ajalla 3.12,35. P15-sarjan kuulassa Tuomas Mäkelä voitti kisan tuloksella 13,90. P13-sarjan 1000 metrin ylipitkällä radalla Linus Kärkkäinen juoksi kilpailun voittoon ajalla 3.18,89.

P13-sarjan 60 metrillä Timofei Karpov pinkoi finaalissa toiseksi ajalla 8,55. P13-sarjan 60 metrin aidoissa Karpov oli kolmas ajalla 10,46. P11-sarjan 60 metrin finaalissa Mihei Karpov juoksi sijalle viisi ajalla 9,78. Into Rouhiaisen 60 metriä taittui aikaan 10,65. P11-sarjan 1000 metrin ylipitkällä radalla Aarni Kärkkäinen juoksi kisan voittoon ajalla 3.47,49. Naisten sarjan pituudessa Josefina Salmi avasi kautensa ponnistamalla tuloksen 5,12 ja oli kisassa sijalla seitsemän. T15-sarjan pituudessa Ella Kurula oli kolmas tuloksella 4,95. T15-sarjan 60 metrin finaalissa Kurula oli seitsemäs ajalla 8,57. Kurulan 60 metriä kulki alkuerässä aikaan 8,53. Kamilla Hillman ponnisti pituudessa sijalle viisi hyppäämällä tuloksen 4,77. T15-sarjan kuulassa Hillman oli seitsemäs tuloksella 9,56. T13-sarjan pituudessa Ella Rouhiainen ponnisti kolmannelle sijalle tuloksella 4,37. T13-sarjan 60 metrin finaalissa Rouhiainen oli neljäs ajalla 8,81.
P13-sarjan 4 x 100 metrin viestissä Ikaalisten Urheilijat juoksivat hienosti viestin voittoon ajalla 57,04. Joukkueessa juoksivat Elias Iltanen, Samra Dardas, Linus Kärkkäinen ja Timofei Karpov. T15-sarjan 4 x 100 metrin viestissä Ikaalisten Urheilijoiden tytöt juoksivat hienosti toiseksi ajalla 53,98. Joukkueessa juoksivat Kamilla Hillman, Aida Koskensalo, Ella Rouhiainen ja Ella Kurula.