IKAALINEN 29.5.2022 11:00

Ikaalinen Span huoneet viedään käsistä – majoitukset ovat jo lähes täynnä juhannukselta koulujen alkuun

Anne Salminen

Ikaalinen Spa & Resortissa vietetään kiireinen kesä, tietää toimitusjohtaja Eero Aho jo toukokuussa.
Majoitusten varaustilanne on jo silloin niin hyvä, että hotellivaraukset ovat täynnä juhannuksesta koulujen alkuun lähes joka vuorokaudelle.
Spassa lomailevat erityisesti kotimaiset matkailijat. Suurin osa Span asiakaskunnasta tulee Pirkanmaalta, ja paljon väkeä vierailee myös Varsinais-Suomesta, Satakunnasta, Pohjanmaalta ja Uudeltamaalta.
– Moni asiakas matkustaa varta vasten meitä varten, mutta sijaintimme ansiosta olemme myös yksi hyvä pysähdyspaikka esimerkiksi pohjoisen ja etelän välillä matkustavalle, Aho sanoo.

Lisää sähköpyöriä

Vierailijan ei tarvitse pelätä ajan käyvän pitkäksi, tulipa Spahan yksin tai isommassa porukassa. Spassa voi harrastaa kaikkea kuplafutiksesta paintballiin ja uinnista jousiammuntaan.

Sähköpyörien ystäville on tarjolla mannaa, sillä Spa on hankkinut valikoimiinsa entistä laajemman kattauksen sähköpyöriä. Spa panostaa myös siihen, että ulkoilumaastot ja kyltit ovat iskussa liikkujia varten.
Sähköpyöräily on yksi Span suosituimmista aktiviteeteista muun muassa keilauksen, suppilautailun ja minigolfin ohella. Aurinkoiset kesäpäivät vetävät Kyrösjärven rannassa sijaitsevan Ikanema Beachin kävijöitä täyteen, ja myös Span frisbeegolfrata on niin majoittujien kuin päiväretkeilijöiden suosiossa. Kesäsesongin aikana myös Vesitropiikki on suosittu.
Toimitusjohtaja Ahon saattaa tavata esimerkiksi kuntosalilla tai pickleball, tennis- tai sulkapallokentällä.

Monella on side Spahan

Aktiviteetteja voi suunnitella ja listata etukäteen, mutta kaikkea lomasta ei voi tietää ennakkoon, mikä onkin matkailun suola. Aho kertoo kuulleensa ihmisiltä häkellyttävän paljon merkityksellisiä muistoja, jotka liittyvät kylpylään.

– Minua on ilahduttanut nähdä, kuinka paljon kylpylähotelli on puhutellut ja ollut kohtaamispaikkana monelle ihmiselle. Täällä on esimerkiksi vietetty erilaisia juhlia ja kohdattu puolisoita. Todella monella tuntuu olevan side kylpylään, ja niitä tarinoita on mielenkiintoista kuulla, Aho sanoo.
– Toivotaan, että tänä kesänäkin Spassa saadaan uusia kokemuksia, kohtaamisia ja tarinoita, ja että täällä nähdään niin pitkäaikaisia vieraita kuin ensikertalaisia.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 26.9.2023 17:00 Tilaajille

Lukijalta: Kylpylän alue sykkii taas – ”On tapahtunut todella paljon myönteisiä asioita Ikaalisten kylpylän alueella”

JÄMIJÄRVI 18.9.2023 13:00 Tilaajille

Jämijärvi mielii mukaan Pirkanmaan puolen matkailuhankeeseen – Kunta haluaa markkinointia Tampereen suuntaan

IKAALINEN 18.9.2023 10:00 Tilaajille

Virtuaalitodellisuus tuli kylpylään – Leijuvat kolikot ja elävät kuolleet tuntuvat todellisilta VR-simulaattorilla

IKAALINEN, YLÖJÄRVI 15.9.2023 17:00 Tilaajille

Seitsemisessä on vierailtu alkuvuonna entistä enemmän – Mättäiltä löytyy reilusti puolukoita ja kantarelleja

IKAALINEN 15.9.2023 09:00 Tilaajille

Kylpylä luottaa tähtiartisteihin ja iltamenoihin – Ikaalinen Spassa tapahtuu joka keskiviikosta joka sunnuntaihin