IKAALINEN 29.5.2022 11:00

Ikaalinen Span huoneet viedään käsistä – majoitukset ovat jo lähes täynnä juhannukselta koulujen alkuun

Anne Salminen

Ikaalinen Spa & Resortissa vietetään kiireinen kesä, tietää toimitusjohtaja Eero Aho jo toukokuussa.
Majoitusten varaustilanne on jo silloin niin hyvä, että hotellivaraukset ovat täynnä juhannuksesta koulujen alkuun lähes joka vuorokaudelle.
Spassa lomailevat erityisesti kotimaiset matkailijat. Suurin osa Span asiakaskunnasta tulee Pirkanmaalta, ja paljon väkeä vierailee myös Varsinais-Suomesta, Satakunnasta, Pohjanmaalta ja Uudeltamaalta.
– Moni asiakas matkustaa varta vasten meitä varten, mutta sijaintimme ansiosta olemme myös yksi hyvä pysähdyspaikka esimerkiksi pohjoisen ja etelän välillä matkustavalle, Aho sanoo.

Lisää sähköpyöriä

Vierailijan ei tarvitse pelätä ajan käyvän pitkäksi, tulipa Spahan yksin tai isommassa porukassa. Spassa voi harrastaa kaikkea kuplafutiksesta paintballiin ja uinnista jousiammuntaan.

Sähköpyörien ystäville on tarjolla mannaa, sillä Spa on hankkinut valikoimiinsa entistä laajemman kattauksen sähköpyöriä. Spa panostaa myös siihen, että ulkoilumaastot ja kyltit ovat iskussa liikkujia varten.
Sähköpyöräily on yksi Span suosituimmista aktiviteeteista muun muassa keilauksen, suppilautailun ja minigolfin ohella. Aurinkoiset kesäpäivät vetävät Kyrösjärven rannassa sijaitsevan Ikanema Beachin kävijöitä täyteen, ja myös Span frisbeegolfrata on niin majoittujien kuin päiväretkeilijöiden suosiossa. Kesäsesongin aikana myös Vesitropiikki on suosittu.
Toimitusjohtaja Ahon saattaa tavata esimerkiksi kuntosalilla tai pickleball, tennis- tai sulkapallokentällä.

Monella on side Spahan

Aktiviteetteja voi suunnitella ja listata etukäteen, mutta kaikkea lomasta ei voi tietää ennakkoon, mikä onkin matkailun suola. Aho kertoo kuulleensa ihmisiltä häkellyttävän paljon merkityksellisiä muistoja, jotka liittyvät kylpylään.

– Minua on ilahduttanut nähdä, kuinka paljon kylpylähotelli on puhutellut ja ollut kohtaamispaikkana monelle ihmiselle. Täällä on esimerkiksi vietetty erilaisia juhlia ja kohdattu puolisoita. Todella monella tuntuu olevan side kylpylään, ja niitä tarinoita on mielenkiintoista kuulla, Aho sanoo.
– Toivotaan, että tänä kesänäkin Spassa saadaan uusia kokemuksia, kohtaamisia ja tarinoita, ja että täällä nähdään niin pitkäaikaisia vieraita kuin ensikertalaisia.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

IKAALINEN, YLÖJÄRVI/TAMPERE 10.8.2022 19:00 Tilaajille

Kokeilu kuljettaa Tampereen turisteja Seitsemiseen bussilla tänä viikonloppuna – ”Matkailijat arvostavat matalaa hiilijalanjälkeä”

KOLUMNI 10.8.2022 17:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Se perinteinen – ”Bensamittarin lukemia ei auta taivastella, jos kumipyörien päälle matkaan mielittelee”

PÄÄKIRJOITUS 10.8.2022 13:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Matkailu kaipaa omalaatuisia ideoita – ”Suomen kesä on tupaten täynnä toreja, konsertteja, pikkufestareita ja myyjäisiä”

MIELIPIDE 1.8.2022 11:15 Tilaajille

Lukijalta: Ikaalisten kauneudesta – ”Vanha Kauppala on Ikaalisten valtti, jos se osataan hyödyntää”

IKAALINEN 13.6.2022 11:00 Tilaajille

Ikaalinen Span lauantain festariliput myytiin lähes loppuun – ”Tupa oli täynnä iloisia asiakkaita ja on mukava fiilis viikonlopun jälkeen”