IKAALINEN, PARKANO 2.6.2021 17:00

Harrasteralli kaasutellaan Ikaalisissa ja Parkanossa – "Rajoitukset näyttävät siltä, että yleisöä voidaan ottaa mukaan"

Anne Salminen

Ikaalisten ja Parkanon alueella ajetaan harrasterallisarjojen viimeinen kilpailu 24.–25. syyskuuta.
Tapahtumaa rakennetaan yleisötapahtumaksi, eli mikäli koronatilanne sen suo, yleisö pääsee katsomaan kisan etenemistä normaalisti kisataipaleen varrelle.
– Rajoitukset näyttävät siltä, että yleisöä voidaan ottaa mukaan. Toki tilanne voi aina muuttua. Menemme terveysviranomaisten suositusten ja silloisten rajoitusten mukaan, kilpailujohtaja Riku Ainasvuori kertoo.
Vaikkei kilpailuja pääsisi seuraamaan paikan päällä, on kisasta tulossa tunnin mittainen kooste Alfa TV:lle. Kooste esitetään noin viikko tapahtuman jälkeen.
– Kooste tuo alueellista näkyvyyttä. Tarkoituksemme on tuoda näkyviin sitä, kuinka hienoissa maisemissa täällä ajetaan.

Iso tapahtuma vaatii paljon talkoilijoita

Tapahtumassa ajetaan seitsemän pikataivalta ja yhteensä 92 kilometriä erikoiskoetta. Kaksi erikoiskokeista ajetaan perjantai-iltana pimeässä Ikaalisten itäpuolella. Ralli alkaa Parkanon puolelta.
Yötauon osallistujat pitävät Ikaalisten kylpylässä. Lauantain lähtö tapahtuu kauppakeskus Kompin edessä kello 11. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hämeen Moottoriseura, Parkanon Urheiluautoilijat sekä Kankaanpään Urheiluautoilijat.
Toimitsijoita tarvitaan tapahtumaan noin 350.
– Olemme alustavasti sopineet myös monien seurojen ja yhdistysten kanssa, että sieltä tullaan talkooavuksi, Ainasvuori kertoo.
– Mielellään ottaisimme vieläkin lisää alueellisia yhdistyksiä mukaan, jos intoa löytyy. Tapahtuma on kasvanut suureksi, joten talkoilijoita tarvitaan entistä enemmän.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 19.9.2022 15:00 Tilaajille

Marko Mansikkamäki ajoi vastoinkäymisten jälkeen voittoon Harrasterallissa – ”Piti peruuttaa tielle, mutta onnistuin pakittamaan ojaan”

HÄMEENKYRÖ 14.2.2022 11:00 Tilaajille

Marko Mansikkamäki lähellä harrasterallin mestaruutta – Kolmesta kisasta täydet pisteet

IKAALINEN/PARKANO 17.9.2021 15:00 Tilaajille

Fenno Ralli kaasutellaan Ikaalisissa ja Parkanossa ensi viikolla – "Mielenkiintoa lisää vielä perjantai-illan erikoiskokeet pimeässä"