HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 17.8.2023 15:00

Aurinko, loma, hevoset... sisupartiolaiset keksivät hyvän tuulen aiheita

Pirkko PitkoSisupartiolaiset ovat keksineet kesäleirillään monta hyvää juttua, joista tehdään syksyn mittaan oikea lehti. Jokaista juttua varten tulee oma kokonainen sivu. Lehteen piirretään tai liimataan lehtileikkeitä, joiden aiheina ovat muun muassa aurinko, hevoset, loma, rauhallinen olo ja askartelu. Lopuksi jokainen saa myös partiopaitaansa merkin.
Tulevaa lehteä selaillessa, tulee varmasti mukava mieli. Tavallisissa lehdissä kun on yleensä synkkiä juttuja ja onnettomuuksia.

Sisut ovat kehitysvammaisia partiolaisia, jotka kuuluvat Hämeenkyrön Hälläpyöriin. Ryhmä on perustettu kymmeniä vuosia sitten. Pari jäsentä onkin ollut melkein alusta asti mukana. Sisuille partio on pitkäaikainen harrastus.
– Ryhmä toivottaa tervetulleiksi uusiakin jäseniä, rohkaisee Sisujen vetäjä Jaana Kärkelä.
Retkiä ja kokouksia Sisulla on kerran kuussa. Seuraava tapahtuma on Karkussa järjestettävät olympialaiset avajaisineen ja kenttälajeineen. Lauantaina 2. syyskuuta paikalle saapuu myös Nokian alueen sisuja, kuten jo parina kymmenenä vuonna aikaisemmin.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

IKAALINEN, JÄMIJÄRVI 17.3.2024 15:00 Tilaajille

LähiTapiola Länsi-Suomelta heltisi tukea Ikaalisten Tarmolle ja Jämijärven VPK:lle

KOLUMNI 9.11.2023 15:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Huuhkajat ja Helmarit vastaan muu maailma – ”Jostain syystä Suomessa ei jalkapalloon kuitenkaan löydy riittävästi harrastajia”

MIELIPIDE 25.9.2023 08:00 Tilaajille

Lukijalta: Älä eristä itseäsi kirjojen maailmasta – ”Kirjat ovat täydellinen tapa nähdä maailma lukuisista eri näkökulmista”

HÄMEENKYRÖ 15.8.2023 15:00 Tilaajille

Hälläpyörät saivat ikioman kolon Kyröskoskelta – tukikohdassa on tilaa niin kokoontumisille kuin varusteillekin

HÄMEENKYRÖ 15.7.2023 15:00 Tilaajille

Tarpojat, samoajat, seikkailijat ja sudenpennut leireilivät Lavajärvellä – päiviin kuului punakaalimehukokeita, päikkäreitä ja ramborataa