Urheilu 22.9.2022 17:00

Apassit saivat tärkeän voittonsa – seuraavaa jahdataan ensi sunnuntaina

Hannu Toola

HÄMEENKYRÖ. Apassit kohtasi viime perjantaina Kyröskosken tekonurmella Kylmäkosken Veikot hyvin tärkeässä ottelussa.

Miesjoukkue oli hyvällä pelipäällä ja maaleja syntyi vanhaan malliin. Pekka Lahtinen teki avausmaalin jo alkuminuuteilla. KylVe tasoitti melko pian, mutta sitten Joni Lahtinen puski Tomi Niirasen kulmasta taas Apassit johtoon. Demba Camara kiersi vielä maalivahdin ennen taukoa ja kotijoukkue johti 3–1. Toisen jakson ensimmäisellä minuutilla Valtteri Leppälä voitti hienosti pallontavoittelussa maalivahdin ja siirsi irtopallon maltilla maaliin. Kylmäkoskelaiset taistelivat ja kavensivat komealla ylänurkkalaukauksella. Demba Camara kuitenkin ratkaisi ottelut läpiajollaan loppuminuuteilla sijoittamalla pallon alanurkkaan.
Apassit voitti 5–2 ja on nyt sarjassa kolmanneksi viimeisenä 17 pisteellä, jossa on myös NoPy ja LaVe.
Ensi sunnuntain kotiottelusta olisivat pisteet taas tarpeen. Tällöin kello 15 vastaan asettuu Vesilahden Visa, joka on sarjan viimeisenä, mutta on kuitenkin ollut Apasseille aiemmin hankala vastustaja.