HÄMEENKYRÖ 15.9.2022 13:00

Apassit on kipeästi voittoja vailla – ensi perjantaina pelataan Kyröskoskella

Hannu ToolaApassien miesjoukkueen viimeisestä voitosta nelosessa on jo pitkä aika. Apassit sai tasapelin kotiottelustaan Nokian Pyryä vastaan 20. elokuuta, kun peli päättyi 2–2. Tomi Niiranen teki Apassien maalit. Lempäälässä Leki-futis otti voiton maalein 4–3, vaikka Apassit haki loppuun asti vimmatusti tasoitusta. Pekka Lahtinen laukoi kaksi maalia ja Joni Lahtinen yhden. Kotiottelussa Tervakosken Patoa vastaan Apasseilla oli enemmän maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Tomi Niiranen tasoitti pelin juuri ennen taukoa, mutta toisella jaksolla Pato meni menojaan ja vei pisteet maalein 1–3.

Viime lauantaina Hämeenlinnaan saatiin juuri 11 pelimiestä paikalle. Peli sujui kohtuullisesti, mutta puolustus ei taaskaan pitänyt. Härmän nopeat kärjet karkasivat usein läpiajoihin ja Valtteri Leppälä maalissa joutui useasti venymään huipputorjuntoihin. Leppäläkään ei kaikkea torjunut ja Härmä voitti ottelu 5–1. Pekka Lahtinen puski Apassien maalin avausjaksolla.
Apassit on vajonnut sarjataulukossa jo toiseksi viimeiseksi. Ensi perjantaina Kyröskosken tekonurmella vastaan tulee Kylmäkosken Veikot, joka on vain pisteen Apassien edellä. Tärkeä ottelu alkaa kello 18.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 18.4.2023 13:00 Tilaajille

Apassit nostaa omia kasvattejaan edustukseen – ”Meillä on muutama kova ikäluokka”

IKAALINEN 17.4.2023 10:00 Tilaajille

IkU jahtaa sarjanousua jalkapallon nelosessa – ”Ikaalisissa suurin ongelma on tekonurmen puuttuminen”

HÄMEENKYRÖ 4.2.2023 15:00 Tilaajille

Vuoden lasten valmentaja painottaa tiimityötä – ”On vähän epäreilua, että yksi palkitaan”

VILJAKKALA 23.12.2022 15:00 Tilaajille

Ilkka Virtanen tehtailee otteluohjelmia jalkapalloilijoille – ”Keväällä ja kesällä ohjelmia laatiessa töitä tehdään kirjaimellisesti yötä päivää”

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 28.9.2022 10:00 Tilaajille

Ikun putoaminen varmistui, Apassien asema on tukala – ensi lauantaina on edessä pakkovoitto, eikä sekään välttämättä riitä