HÄMEENKYRÖ 15.9.2022 13:00

Apassit on kipeästi voittoja vailla – ensi perjantaina pelataan Kyröskoskella

Hannu ToolaApassien miesjoukkueen viimeisestä voitosta nelosessa on jo pitkä aika. Apassit sai tasapelin kotiottelustaan Nokian Pyryä vastaan 20. elokuuta, kun peli päättyi 2–2. Tomi Niiranen teki Apassien maalit. Lempäälässä Leki-futis otti voiton maalein 4–3, vaikka Apassit haki loppuun asti vimmatusti tasoitusta. Pekka Lahtinen laukoi kaksi maalia ja Joni Lahtinen yhden. Kotiottelussa Tervakosken Patoa vastaan Apasseilla oli enemmän maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Tomi Niiranen tasoitti pelin juuri ennen taukoa, mutta toisella jaksolla Pato meni menojaan ja vei pisteet maalein 1–3.

Viime lauantaina Hämeenlinnaan saatiin juuri 11 pelimiestä paikalle. Peli sujui kohtuullisesti, mutta puolustus ei taaskaan pitänyt. Härmän nopeat kärjet karkasivat usein läpiajoihin ja Valtteri Leppälä maalissa joutui useasti venymään huipputorjuntoihin. Leppäläkään ei kaikkea torjunut ja Härmä voitti ottelu 5–1. Pekka Lahtinen puski Apassien maalin avausjaksolla.
Apassit on vajonnut sarjataulukossa jo toiseksi viimeiseksi. Ensi perjantaina Kyröskosken tekonurmella vastaan tulee Kylmäkosken Veikot, joka on vain pisteen Apassien edellä. Tärkeä ottelu alkaa kello 18.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 28.9.2022 10:00 Tilaajille

Ikun putoaminen varmistui, Apassien asema on tukala – ensi lauantaina on edessä pakkovoitto, eikä sekään välttämättä riitä

Urheilu 22.9.2022 17:00 Tilaajille

Apassit saivat tärkeän voittonsa – seuraavaa jahdataan ensi sunnuntaina

IKAALINEN 28.8.2022 09:00 Tilaajille

Ikaalisten Urheilijoiden jalkapallon kakkosjoukkue vahvassa sarjanousussa – takana jo yhdeksän voittoa

IKAALINEN 25.8.2022 08:30 Tilaajille

Ikaalisten tekonurmi on ympätty mukaan maakuntaliiton ohjelmaan – hankkeelle haetaan valtion tukea

HÄMEENKYRÖ 19.8.2022 16:00 Tilaajille

Apasseilla edessä tärkeitä pelejä – huomenna lauantaina kohdataan Pyry Kyröskoskella