HÄMEENKYRÖ 15.9.2022 13:00

Apassit on kipeästi voittoja vailla – ensi perjantaina pelataan Kyröskoskella

Hannu ToolaApassien miesjoukkueen viimeisestä voitosta nelosessa on jo pitkä aika. Apassit sai tasapelin kotiottelustaan Nokian Pyryä vastaan 20. elokuuta, kun peli päättyi 2–2. Tomi Niiranen teki Apassien maalit. Lempäälässä Leki-futis otti voiton maalein 4–3, vaikka Apassit haki loppuun asti vimmatusti tasoitusta. Pekka Lahtinen laukoi kaksi maalia ja Joni Lahtinen yhden. Kotiottelussa Tervakosken Patoa vastaan Apasseilla oli enemmän maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Tomi Niiranen tasoitti pelin juuri ennen taukoa, mutta toisella jaksolla Pato meni menojaan ja vei pisteet maalein 1–3.

Viime lauantaina Hämeenlinnaan saatiin juuri 11 pelimiestä paikalle. Peli sujui kohtuullisesti, mutta puolustus ei taaskaan pitänyt. Härmän nopeat kärjet karkasivat usein läpiajoihin ja Valtteri Leppälä maalissa joutui useasti venymään huipputorjuntoihin. Leppäläkään ei kaikkea torjunut ja Härmä voitti ottelu 5–1. Pekka Lahtinen puski Apassien maalin avausjaksolla.
Apassit on vajonnut sarjataulukossa jo toiseksi viimeiseksi. Ensi perjantaina Kyröskosken tekonurmella vastaan tulee Kylmäkosken Veikot, joka on vain pisteen Apassien edellä. Tärkeä ottelu alkaa kello 18.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ/EURA 9.4.2024 17:00 Tilaajille

Apassien naiset Suomen Cupin toiselle kierrokselle voitolla EuPa:sta

HÄMEENKYRÖ 7.4.2024 15:00 Tilaajille

Apassinaiset lähtevät kolmoseen menestymään, eivät selviytymään – ”Kylällä tuntuu olevan kiinnostusta”

HÄMEENKYRÖ 10.3.2024 15:00 Tilaajille

Apassien P17-pojilla takana tappioton futsal-kausi – Kesän jalkapallokaudella ainoa tavoite on sarjanousu

KOLUMNI 9.11.2023 15:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Huuhkajat ja Helmarit vastaan muu maailma – ”Jostain syystä Suomessa ei jalkapalloon kuitenkaan löydy riittävästi harrastajia”

HÄMEENKYRÖ, VILJAKKALA. 26.8.2023 10:00 Tilaajille

Elämyksiä Euroopan futiskatsomoissa – kaveriporukan jalkapallomatkoista kehkeytyi halpalentoyhtiön siivittämänä Mainz 05 Fanclub Finland.