IKAALINEN 26.9.2022 13:00

Vastaus aloitteeseen: Yhteiskoulua remontoitu, tilatarvetta pitää selvittää oppilasmäärän muuttuessa

Liisa Raipala

Tulevina vuosina Ikaalisissa pitää miettiä Yhteiskoulun tilatarpeita, kun oppilasmäärä muuttuu. Tarvittavien opetustilojen määrän määrittelee sivistyslautakunta.

Näin summaa tekninen lautakunta, joka esittää kaupunginhallitukselle vastauksen antamista Ikaalisten perussuomalaisten valtuustoryhmän aloitteeseen. Aloitteessa esitettiin puhtaan kouluketjun luomista Ikaalisiin koskien yläkoulun sisäilmaongelmia.
Teknisen lautakunnan vastauksessa todetaan, että Yhteiskoulu toimii pääosin yhdessä rakennuksessa, ja liikuntaa ja käsitöitä opetetaan muissa rakennuksissa.
Yhteiskoulun ja kirjaston rakennus on peruskorjattu vuosina 2008–2009 ajan tietojen ja rakennustapojen mukaisesti. Viime vuosina A-Insinöörit ovat tutkineet rakennusta ja laatineet korjaussuunnitelman, jonka mukaisesti on tänä ja viime vuonna korjattu ulkovaipan ilmavuotoja ja vaihdettu kellarikerroksen lattiamateriaaleja.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

IKAALINEN 4.4.2024 13:00 Tilaajille

Ikaalisissa valtuustolla ylimääräinen kokous ilman päätöksiä – ”Asiat eivät parane siitä, että valtuustossa ruvetaan järjestämään sirkusnumeroa”

HÄMEENKYRÖ 19.3.2024 13:00 Tilaajille

Ikäihmisten pihaliittymien auraus äänestytti Hämeenkyrön valtuustoa – Vasemmistoliitto halusi palauttaa aloitteen uuteen valmisteluun

MIELIPIDE 18.3.2024 12:00 Tilaajille

Lukijalta: Miten teillä menee? – ”Oppilaat ja henkilökunta ansaitsevat terveet tilat opiskella sekä työskennellä”

HÄMEENKYRÖ 13.3.2024 11:00 Tilaajille

Tuomi Logistiikan sopimukset etenevät Hämeenkyrön valtuuston syyniin – Talviajan koulukuljetuksiin tulossa uudistuksia?

IKAALINEN 26.2.2024 09:00 Tilaajille

Paikalliset oppilaitokset kiinnostavat ikaalilaisia nuoria yhteishaussa – ”Haluan siitä ammatin, ja työllistyminen näyttää hyvältä”