HÄMEENKYRÖ 26.4.2022 10:15

Vapun koskinäytökselle etsitään vieläkin kahvilanpitäjää – ”Saisipa jonkun tarjoamaan vaikka popcornia tänne”

Nina Ylinen

Pian on jälleen vappu, ja se tarkoittaa tällä seudulla ennen kaikkea yhtä asiaa: Kyröskoski vapautetaan vuoden ensimmäisen kerran virtaamaan koskinäytöksen ajaksi. Pudotuskorkeudeltaan 22 metriä olevan koski on vapaaksi päästettynä yksi Suomen mahtavimpia vesiputouksia. Tapahtumaan kuuluu yleensä myös opastus.

Tällä kertaa koskinäytöksellä on kuitenkin pieni pulma: Hämeenkyrön elinkeinopalvelut ei ole kuumeisesta etsimisestä huolimatta löytänyt koskinäytökselle kahvilanpitäjää.
– Lähdimme etsimään aluksi seurojen ja yhdistysten joukosta. Tässä kun olisi hyvä varainkeruumahdollisuus. Yhtään yhteydenottoa ei kuitenkaan ole tullut, Hämeenkyrön elinkeinokoordinaattori Karo Tammisto harmittelee.
– Saisipa jonkun vaikka edes popcornia tarjoamaan tänne! Olisipa ihana saada vaikka hattaraa, tai jäätelökioskikin olisi kiva.. Sellaista vappuisaa kivaa.
Kahvila kaipailee pitäjää vapun lisäksi myös juhannuksen koskinäytökseen ja mahdollisesti vielä heinäkuulle. Seurat voivat tarjota kahvilan yhteyteen myös jotakin sopivaa ohjelmaa. Pikaisin tarve on kuitenkin vapulle. Tammisto toteaa, että ilmoittautumisia otetaan vastaan aina vappuaamuun asti.
– Toivotaan koskinäytökselle hyvää säätä. Tämä on etenkin hämeenkyröläisille hieno ja tärkeä tapahtuma.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 2.5.2024 10:00 Tilaajille

”Emme voi tuudittautua siihen, että saavutetut oikeudet olisivat pysyviä” – Lotta Hamari piti vappupuheen Hämeenkyrössä

HÄMEENKYRÖ 28.8.2023 12:00 Tilaajille

Kyröskoski vyöryi vapaana koskinäytöksessä – katso video!