OIVASEUTU 22.11.2023 09:02

UutisOiva avaa kommentointimahdollisuuden verkkouutisiin – Uudistuksen toivotaan lisäävän vuorovaikutusta lukijoiden kanssa

UutisOivan verkossa julkaistuja uutisia pääsee jatkossa kommentoimaan juttujen yhteyteen. Kommentointi edellyttää kirjautumista. Kommentoijan nimi tulee toimituksen tietoon, mutta verkossa kommentti voi olla myös nimimerkillä.

Kaikki kommentit ennakkomoderoidaan, eli toimitus lukee kommentit ennen niiden julkaisua. Kommenteissa pelataan samoilla säännöillä kuin mielipidekirjoituksissakin, eli loukkaavia, vihamielisiä tai henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja ei julkaista.
Kommentointimahdollisuuden avautumisen myötä myös lehteen lähetetyt mielipiteet ovat jatkossa ainoastaan kirjautuneiden käyttäjien luettavissa.
UutisOivan päätoimittaja Katri Linnikko toivoo kommentointimahdollisuuden lisäävän lukijoiden vuorovaikutusta lehden kanssa.
– Uskomme, että ainakin osa lukijoista jatkaa keskustelua uutisaiheista mieluummin lehden sivuilla kirjautumisen takana kuin sosiaalisessa mediassa. Ennakkomoderoinnilla varmistamme, että kirjoittajat eivät joudu mielipiteidensä vuoksi henkilökohtaisuuksiin menevien kommenttien kohteeksi. Asioista pitää voida olla eri mieltä, mutta haluamme, että keskustelu säilyy asiallisena.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Vapaa sana
22.11.2023 14:21

Hieno juttu että tulee lisää interaktiivisuutta lehden sivuille. Kommentointimahdollisuus lisännee myös lehden verkkosivujen kävijöiden määrää. Moderaattorille voimia, ja yleisölle popparit esiin.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 23.2.2024 13:35 Tilaajille

Reportterit, uutisankkurit, kirjeenvaihtajat ja toimittajat tutustuivat paikallislehden tekoon – Oiva oli suurimmalle osalle kotoa tuttu

OIVASEUTU 24.12.2023 00:00 Tilaajille

Lukupaketti: Käkisaaren herra, kirjakaupasta luopuja ja yksi pieni tiitiäinen – Näitä juttuja luitte vuonna 2023

OIVASEUTU 23.12.2023 15:00 Tilaajille

Lukupaketti: Rikoksia, onnettomuuksia ja käräjiä – Näitä uutisia luettiin 2023

IKAALINEN 13.12.2023 17:00 Tilaajille

”Oiva luetaan kannesta kanteen” – Kiinnostavia ovat niin uutiset sotesta kuin lintujutut

HÄMEENKYRÖ 13.12.2023 15:00 Tilaajille

Leppoisaa sanailua UutisOivan Hämeenkyrön joulukahveilla – Terveydenhuolto ja kunnan asiat puhuttivat