Uutiset 12.8.2022 13:00

Sade kiersi kyläseuran rantatapahtuman – ristinolla ja frisbeegolf viihdyttivät Tevaniemessä

Sirpa MarttilaTevaniemen perinteistä rantatapahtumaa vietettiin 22. heinäkuuta, tällä kertaa Miettisten uimarannalla. Illaksi oli luvattu sadetta, mutta onneksi sade kiersi Miettisten rannan, eikä tapahtuman aikana juurikaan satanut, vaikka lähiseudulla vettä tulikin paljon.

Väkeä rantaan oli saapunut vähän yli 50 henkilöä nauttimaan illasta ja tapahtuman ohjelmasta. Tevaniemen kyläseuran puheenjohtaja Paavo Keskiruusi piti tapahtumassa avajaispuheen ja kertoi muun muassa ajankohtaisesta valokuituhankkeesta. Tapahtumassa esiintyivät haitaria soittanut Karoliina Marttila ja pianoa soittanut Sofia Marttila. Tapahtuman tunnelmamusiikista vastasi Reijo Koskela.
Kyläseura piti tapahtumassa puffettia, josta sai lettuja, makkaraa, limsaa, kahvia, pullaa ja mehua. Lapsille kyläseura oli järjestänyt muun muassa kasvomaalausta, hiekkaleluilla leikkimistä rannassa sekä ristinollan pelaamista ystävän kanssa. Pukusuojan seinään oli laitettu paperi, johon pääsi piirtämään kesäisen kuvan. Rannalla kisailtiin frisbeegolf-tarkkuusheiton parissa. Osallistujia oli hyvin niin yleisessä kuin lasten sarjassa.
Yleisessä sarjassa voiton vei Mika Salovaara tuloksella 5/5, toiseksi tuli Ari Kuortti 3/5 ja kolmanneksi Jussi Lautamäki tuloksella 2/5. Alle 13 vuotiaiden sarjassa (jossa oli lyhyempi heittomatka) voiton vei Martti Lautamäki 4/5, toiseksi tuli Veera Lautamäki 3/5 ja kolmanneksi Leonardo Arvela 2/5.
Monet odottivat pienarpajaisia innolla. Palkintoina olivat muun muassa piirakkavuoka, jossa oli vasta leivottu mustikkapiirakka, sähköhammasharja ja monipäinen puhelinlaturi.
Ihana oli huomata, että niin moni oli taas lähtenyt tapahtumaan; oli mukava nähdä kesäasukkaita ja kyläläisiä. Rohkeimmat uskaltautuivat myös uimaan.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

Uutiset 8.6.2023 13:00 Tilaajille

Hämeenkyröläisten oma päivä, Landefest, tulee elokuussa suurempana kuin koskaan

IKAALINEN 19.5.2023 15:00 Tilaajille

Pirkanmaan liitto: Vähä-Ojajärven kalliot huomioitava Tevaniemen tuulivoimakaavassa

IKAALINEN 5.5.2023 13:00 Tilaajille

Kilvakkalassa hevosteltiin hyvällä mielellä – hoivauspisteellä päästiin silittelemään poneja

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN, JÄMIJÄRVI 4.5.2023 09:00 Tilaajille

Kirjastojen lainamäärät ovat nousseet korona-ajan notkahduksesta – etenkin lastenkirjallisuuden lainaus on lisääntynyt

MIELIPIDE 2.5.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Kesälampaita kaivataan Viljakkalan Säkinalueelle – ”Lampaiden oletettavasta paluusta ei tunnu vieläkään olevan tehty konkreettisia päätöksiä”