Uutiset 12.8.2022 13:00

Sade kiersi kyläseuran rantatapahtuman – ristinolla ja frisbeegolf viihdyttivät Tevaniemessä

Sirpa MarttilaTevaniemen perinteistä rantatapahtumaa vietettiin 22. heinäkuuta, tällä kertaa Miettisten uimarannalla. Illaksi oli luvattu sadetta, mutta onneksi sade kiersi Miettisten rannan, eikä tapahtuman aikana juurikaan satanut, vaikka lähiseudulla vettä tulikin paljon.

Väkeä rantaan oli saapunut vähän yli 50 henkilöä nauttimaan illasta ja tapahtuman ohjelmasta. Tevaniemen kyläseuran puheenjohtaja Paavo Keskiruusi piti tapahtumassa avajaispuheen ja kertoi muun muassa ajankohtaisesta valokuituhankkeesta. Tapahtumassa esiintyivät haitaria soittanut Karoliina Marttila ja pianoa soittanut Sofia Marttila. Tapahtuman tunnelmamusiikista vastasi Reijo Koskela.
Kyläseura piti tapahtumassa puffettia, josta sai lettuja, makkaraa, limsaa, kahvia, pullaa ja mehua. Lapsille kyläseura oli järjestänyt muun muassa kasvomaalausta, hiekkaleluilla leikkimistä rannassa sekä ristinollan pelaamista ystävän kanssa. Pukusuojan seinään oli laitettu paperi, johon pääsi piirtämään kesäisen kuvan. Rannalla kisailtiin frisbeegolf-tarkkuusheiton parissa. Osallistujia oli hyvin niin yleisessä kuin lasten sarjassa.
Yleisessä sarjassa voiton vei Mika Salovaara tuloksella 5/5, toiseksi tuli Ari Kuortti 3/5 ja kolmanneksi Jussi Lautamäki tuloksella 2/5. Alle 13 vuotiaiden sarjassa (jossa oli lyhyempi heittomatka) voiton vei Martti Lautamäki 4/5, toiseksi tuli Veera Lautamäki 3/5 ja kolmanneksi Leonardo Arvela 2/5.
Monet odottivat pienarpajaisia innolla. Palkintoina olivat muun muassa piirakkavuoka, jossa oli vasta leivottu mustikkapiirakka, sähköhammasharja ja monipäinen puhelinlaturi.
Ihana oli huomata, että niin moni oli taas lähtenyt tapahtumaan; oli mukava nähdä kesäasukkaita ja kyläläisiä. Rohkeimmat uskaltautuivat myös uimaan.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

IKAALINEN 28.10.2023 15:00 Tilaajille

Ikaalisten valtuusto päättää maanantaina paljon keskustelua herättäneestä Tevaniemen tuulivoimakaavasta

IKAALINEN 5.10.2023 11:00 Tilaajille

Maailmanluokan blues-tähti saapuu Ikaalisiin – minifestivaali soi entisessä Ti-Ti Nallen talossa

IKAALINEN 2.10.2023 19:00 Tilaajille

Palaute Tevaniemen tuulikaavasta: Yksityishenkilöiltä kritiikkiä, viranomaiset puoltavat

IKAALINEN 22.9.2023 14:45 Tilaajille

Tevaniemen tuulivoimakaavaa esitetään hyväksyttäväksi – kaavasta jätettiin paljon muistutuksia

IKAALINEN 15.9.2023 09:00 Tilaajille

Kylpylä luottaa tähtiartisteihin ja iltamenoihin – Ikaalinen Spassa tapahtuu joka keskiviikosta joka sunnuntaihin