Uutiset 12.8.2022 13:00

Sade kiersi kyläseuran rantatapahtuman – ristinolla ja frisbeegolf viihdyttivät Tevaniemessä

Sirpa MarttilaTevaniemen perinteistä rantatapahtumaa vietettiin 22. heinäkuuta, tällä kertaa Miettisten uimarannalla. Illaksi oli luvattu sadetta, mutta onneksi sade kiersi Miettisten rannan, eikä tapahtuman aikana juurikaan satanut, vaikka lähiseudulla vettä tulikin paljon.

Väkeä rantaan oli saapunut vähän yli 50 henkilöä nauttimaan illasta ja tapahtuman ohjelmasta. Tevaniemen kyläseuran puheenjohtaja Paavo Keskiruusi piti tapahtumassa avajaispuheen ja kertoi muun muassa ajankohtaisesta valokuituhankkeesta. Tapahtumassa esiintyivät haitaria soittanut Karoliina Marttila ja pianoa soittanut Sofia Marttila. Tapahtuman tunnelmamusiikista vastasi Reijo Koskela.
Kyläseura piti tapahtumassa puffettia, josta sai lettuja, makkaraa, limsaa, kahvia, pullaa ja mehua. Lapsille kyläseura oli järjestänyt muun muassa kasvomaalausta, hiekkaleluilla leikkimistä rannassa sekä ristinollan pelaamista ystävän kanssa. Pukusuojan seinään oli laitettu paperi, johon pääsi piirtämään kesäisen kuvan. Rannalla kisailtiin frisbeegolf-tarkkuusheiton parissa. Osallistujia oli hyvin niin yleisessä kuin lasten sarjassa.
Yleisessä sarjassa voiton vei Mika Salovaara tuloksella 5/5, toiseksi tuli Ari Kuortti 3/5 ja kolmanneksi Jussi Lautamäki tuloksella 2/5. Alle 13 vuotiaiden sarjassa (jossa oli lyhyempi heittomatka) voiton vei Martti Lautamäki 4/5, toiseksi tuli Veera Lautamäki 3/5 ja kolmanneksi Leonardo Arvela 2/5.
Monet odottivat pienarpajaisia innolla. Palkintoina olivat muun muassa piirakkavuoka, jossa oli vasta leivottu mustikkapiirakka, sähköhammasharja ja monipäinen puhelinlaturi.
Ihana oli huomata, että niin moni oli taas lähtenyt tapahtumaan; oli mukava nähdä kesäasukkaita ja kyläläisiä. Rohkeimmat uskaltautuivat myös uimaan.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

IKAALINEN 25.1.2023 17:25 Tilaajille

Pirkanmaan ely-keskus: Tevaniemen tuulivoimahankkeessa pitää minimoida melu- ja välkehaitta

OIVASEUTU 1.1.2023 10:00 Tilaajille

Vuonna 2022 sattui ja tapahtui – muistatko nämä ilmiöt, ihmiset ja uutiset?

IKAALINEN 29.12.2022 16:00 Tilaajille

Tuulivoima-adressin käsittelystä ympäristölautakunnassa kanneltiin aluehallintovirastoon

IKAALINEN 24.11.2022 08:00 Tilaajille

Tuleeko Tevaniemen tuulivoimalle kaavoitettavalle alueelle rakennuskielto? Valtuusto päättää asiasta maanantaina

IKAALINEN 21.11.2022 17:00 Tilaajille

Voimalat näkyvät maisemassa, mutta tuulivoiman kokonaisvaikutukset menevät edelle – Pirkanmaan liitto puoltaa Tevaniemen tuulivoimahankkeen jatkamista