Uutiset 12.8.2022 13:00

Sade kiersi kyläseuran rantatapahtuman – ristinolla ja frisbeegolf viihdyttivät Tevaniemessä

Sirpa Marttila



Tevaniemen perinteistä rantatapahtumaa vietettiin 22. heinäkuuta, tällä kertaa Miettisten uimarannalla. Illaksi oli luvattu sadetta, mutta onneksi sade kiersi Miettisten rannan, eikä tapahtuman aikana juurikaan satanut, vaikka lähiseudulla vettä tulikin paljon.

Väkeä rantaan oli saapunut vähän yli 50 henkilöä nauttimaan illasta ja tapahtuman ohjelmasta. Tevaniemen kyläseuran puheenjohtaja Paavo Keskiruusi piti tapahtumassa avajaispuheen ja kertoi muun muassa ajankohtaisesta valokuituhankkeesta. Tapahtumassa esiintyivät haitaria soittanut Karoliina Marttila ja pianoa soittanut Sofia Marttila. Tapahtuman tunnelmamusiikista vastasi Reijo Koskela.
Kyläseura piti tapahtumassa puffettia, josta sai lettuja, makkaraa, limsaa, kahvia, pullaa ja mehua. Lapsille kyläseura oli järjestänyt muun muassa kasvomaalausta, hiekkaleluilla leikkimistä rannassa sekä ristinollan pelaamista ystävän kanssa. Pukusuojan seinään oli laitettu paperi, johon pääsi piirtämään kesäisen kuvan. Rannalla kisailtiin frisbeegolf-tarkkuusheiton parissa. Osallistujia oli hyvin niin yleisessä kuin lasten sarjassa.
Yleisessä sarjassa voiton vei Mika Salovaara tuloksella 5/5, toiseksi tuli Ari Kuortti 3/5 ja kolmanneksi Jussi Lautamäki tuloksella 2/5. Alle 13 vuotiaiden sarjassa (jossa oli lyhyempi heittomatka) voiton vei Martti Lautamäki 4/5, toiseksi tuli Veera Lautamäki 3/5 ja kolmanneksi Leonardo Arvela 2/5.
Monet odottivat pienarpajaisia innolla. Palkintoina olivat muun muassa piirakkavuoka, jossa oli vasta leivottu mustikkapiirakka, sähköhammasharja ja monipäinen puhelinlaturi.
Ihana oli huomata, että niin moni oli taas lähtenyt tapahtumaan; oli mukava nähdä kesäasukkaita ja kyläläisiä. Rohkeimmat uskaltautuivat myös uimaan.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

OIVASEUTU 26.4.2024 07:00 Tilaajille

Oivagallup: Kesäsuunnitelmat ovat jo selvillä – ”Rakastan kevättä ja kesää”

IKAALINEN 25.4.2024 09:00 Tilaajille

Kylpylä heittää vapaammalle Tiktokissa – ”Tarkoituksena on totta kai saada tapahtumiin porukkaa”

IKAALINEN 19.4.2024 15:40 Tilaajille

Nikulan sulkemista vastustava vetoomus keräsi lähes 630 allekirjoitusta – ”Yhteishenki on nyt vahva”

IKAALINEN 22.3.2024 17:00 Tilaajille

Tevaniemessä pilkittiin isolla porukalla – Saalismäärät jäivät pieniksi

HÄMEENKYRÖ 20.3.2024 17:00 Tilaajille

Mahnalassa tavattiin talvitapahtumassa – Paikalla nähtiin sirkusnorsu ja Mahnalan gorilla