MIELIPIDE 31.7.2023 16:00

Pride jakaa mielipiteitä loppuun saakka

Keskustelu priden ympärillä tulee jatkumaan yhä.

On aivan selvä, että se jakaa mielipiteitä ja toiset eivät koskaan tule hyväksymään siihen liittyviä asioita. Kenenkään on turha sellaista edes odottaa.
Itse kuulun kirkkokuntaan, joka opettaa yhä perinteisen kristillisen ihmiskuvan mukaan seksuaalisuudesta ja avioliitosta. Seksi kuuluu miehen ja naisen väliseen avioliittoon, joka tuottaa elämää Jumalan kunniaksi. Pastorina en aio muuttaa opetustani.
Se, kuinka sitten suhtaudun ulkopuolella kirkkoni opetuksen eläviin, on oma juttunsa. Se haastaa minut jatkuvasti. Ymmärrän, etten voi odottaa ihmisiltä samanlaisen ihmiskuvan omaksumista kuin itselläni on. Toivon ymmärrystä myös tähän suuntaan. En myöskään aio olla hiljaa kaikesta omaksumastani. Siihen minua haastaa evankeliumin ytimessä oleva lähetyskäsky opettaa ja viedä sanomaa kaikkialle.
Raamattu on suurelle osalle kristittyjä Pyhä Kirja, sillä se on uskonelämän ohjenuora ja auki kirjoitettu Jumalan tahto ihmiskunnalle. Raamattu sanoo, että kaikki muu häviää kerran, mutta Sana jää. Vaikka se on ihmisten kirjoittama, on se Pyhän Hengen inspiroima. Tekstit eivät ole mikään sattumien summa. Jeesus Kristus on lihaksi tullut Sana. Hän ei poikkea Sanastaan. Eikä Jumala ole kuten ihminen, joka katuu sanojaan.
Ikaalisten Pride ei näin ulkopuolisen silmin vetänyt sellaista ihmismassaa kuin alkuun kuvittelin. Ja, kannattajiaan haluavat kasvattaa muutkin joukot. Vielä on tilaa niillekin, jotka tahtovat elää Jumalan Sanan auktoriteetin ja ohjeistusten alla; Noudattaa niitä ikuisia, elämää kannattelevia arvoja, jotka hän Sanassaan on meille uskonut. Kiitollisuus Jumalaa ja hänen synnyttämäänsä elämää kohtaan kantaa perille saakka!

Katja-Leena Klinga

pastori
Suomen Vapaakirkko
Ikaalinen

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

IKAALINEN 29.2.2024 07:00 Tilaajille

Ikaalinen Pride järjestetään toista kertaa ensi kesänä – ”Palaute on ollut positiivista, lähes kokonaan”

HÄMEENKYRÖ 21.2.2024 07:00 Tilaajille

Hämeenkyröön suunnitellaan kesäksi Pride-kulkuetta – ”Haluamme lähettää nuorille viestin”

VILJAKKALA 20.2.2024 17:00 Tilaajille

Viljakkalan seurakunnan aarre vuoden 1642 Raamattu lepää arkistossa – ”Se täytyy saada nähtäville”

KOLUMNI 9.8.2023 17:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Uhoava ukko – ”Osa siirtolaisista sopeutui, osa palasi maitojunalla, tai pitäisikö kirjoittaa maitolaivalla, Suomeen takaisin ja osa jäi sille matkalle siltojen alle”

MIELIPIDE 8.8.2023 17:00 Tilaajille

Lukijalta: Tarkennusta raamattukeskusteluun – ”Provosoiva ja populistinen ote tulkittiin kriittiseksi ja kielteiseksi Raamatun asemaa kohtaan”