HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 13.2.2022 16:00

Paikallista väkeä valittiin lukuisten urheilujärjestöjen tehtäviin

Kalle Mäkelä


Monet urheilujärjestöt ovat pitäneet viime vuoden lopulla ja tämän vuoden alussa vuosi- ja järjestäytymiskokouksiaan. UutisOivan levikkialueen seurojen edustajia on valittu useiden järjestöjen johtotehtäviin.

SVUL:n Hämeen piiri ry:n puheenjohtajana jatkaa vuoden 2022 Ikaalisten Urheilijoiden Kalle Mäkelä. Piirin varapuheenjohtajiksi on nimetty Toijalan Vauhdin Hannu Kallionpää ja Tampereen Voimistelijoiden Riitta Taipale.
Piirin johtokuntaan kuuluu varsinaisena jäsenenä Kyröskosken Ponnen Jukka Osara ja varajäsenenä Ponnen Antti Kuukka. Piirin kunniapuheenjohtajaksi on kutsuttu Tampereen Pyrinnön kunniapuheenjohtajaksi aiemmin kutsuttu Heikki Järvelin.
Hämeen Seudun Yleisurheilu HÄMSY ry:n puheenjohtajana jatkaa Tampereen Pyrinnön Jarmo Hakanen.
HÄMSYn varapuheenjohtajaksi on valittu Ikaalisten Urheilijoiden Harri Samuelsson. Lisäksi hän toimii myös piirin ja Suomen Urheiluliiton lounaisen alueen kilpailupäällikkönä.
Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n puheenjohtajaksi on valittu Hannu Soro Tampereelta ja varapuheenjohtajiksi Jussi Viljanen Orivedeltä ja Saila Asumaniemi Tampereelta. HLUn hallituksen jäsenenä toimii muun muassa Timo Mäkelä Hämeenkyröstä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

IKAALINEN/TURKU 18.6.2022 10:00 Tilaajille

Samuelsson jäi Turussa reilusti ennätysvauhdistaan, mutta antaa silti kauden avaukselleen arvosanan 9 – ”En olisi ikinä uskaltanut juosta täysillä treeneissä, mutta nyt kisa pakotti siihen”

IKAALINEN 13.6.2022 19:00 Tilaajille

Viikkokisakausi alkoi Ikaalisissa - ensimmäisissä kilpailuissa 51 osallistujaa

Mielipiteet 9.6.2022 04:00 Tilaajille

Lukijan kuva: Puolustusvoimain lippujuhlan päivän juhlallisuuksia vietettiin Hämeenkyrössä – sankarihaudoille laskettiin seppele

IKAALINEN 28.5.2022 11:00 Tilaajille

Ikaalisten Urheilijat juhlii satavuotista taivaltaan – ”Monipuolinen juhlavuosi on tulossa ja talkoita on toki monenlaisia”

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 27.5.2022 17:00 Tilaajille

Urheiluseurat kaipaavat vetäjiä liikkuville lapsille – ”Kaiken aikaa pitää olla varpaillaan ja varautua pahimpaan, eli ensi kauteen”