OIVASEUTU 5.11.2021 15:00

Pääsevätkö Hannu ja Kerttu tänä jouluna kiipeämään piparisia kuntoportaita? – UutisOivan makeassa joulukisassa etsitään oikeita ja kuvitteellisia kohteita

Anne Salminen

Miltähän mahtaisivat Hämeenkyrö ja Ikaalinen näyttää, jos ne olisi tehty piparkakkutaikinasta? Entäpä Jämijärvi ja Viljakkala?

On aika verrytellä jauhopeukaloita ja ottaa siitä selvää UutisOivan mausteisessa joulukisassa! Haastamme lukijamme tekemään piparkakkutaloja kahdessa eri sarjassa. Yhdellä leipomuksella voit osallistua vain toiseen sarjoista, mutta mikään ei tietenkään estä leipomasta useampia luomuksia.

Paikalliset-sarjassa kilpailevat seudun tunnetut rakennukset ja nähtävyydet. Nähdäänkö kisassa Koskilinna, Oma Tupa, Jämijärven kirkko tai Viljakkalan seurojentalo? Ehkäpä hiihtotunneli, kuntoportaat tai julkinen sauna? Sen päätätte te, arvoisat leipojat!

Fantasia-sarjassa tyyli on vapaa. Piparkakkutaikinasta voi tehdä melkein mitä tahansa, ja tässä sarjassa vain mielikuvitus on rajana.

Sarjojen voittajat valitaan yleisöäänestyksellä. Voittajille on luvassa jouluinen yllätys. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan neljä kappaletta digitilauksia, joilla pääset lukemaan oivaseutu.fi-verkkosivuilta Oivan uutiset sekä digilehden. Jos olet jo tilaaja, voittamasi digitilauksen voi antaa myös lahjaksi.

Osallistu lähettämällä kuva leipomuksestasi osoitteeseen toimitus@oivaseutu.fi tai WhatsAppilla numeroon 044 082 0040. Kerro viestissä, mitä kohdetta luomuksesi esittää ja missä se sijaitsee. Kirjoita viestiin myös nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi. Kilpailuaikaa on 2. joulukuuta asti.
Leipomisiin!

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

JÄMIJÄRVI 21.12.2022 10:00 Tilaajille

Sadan tunnin piparkakku-urakka – Hanna ja Essi Vaanin käsissä piparkakusta syntyi kuin ilmetty Jämin mäki

Uutiset 9.12.2021 11:30 Tilaajille

Äänestä piparisuosikkiasi ja voita palkintoja! – UutisOivan joulukilpailu huipentuu yleisöäänestykseen