PÄÄKIRJOITUS 6.9.2023 07:00 Tilaajille

Pääkirjoitus: Lasten mielenterveyspalvelut on väärä säästökohde – ”Eikö pikemminkin pitäisi lisätä varhaisen puuttumisen keinoja ja hakea niiden avulla säästöjä tuleville vuosille?”

Katri Linnikko
Katri Linnikko
Pirkanmaan hyvinvointialueen viime tiistaina Ikaalisissa järjestämä asukastilaisuus veti Altin Salin ääriään myöten täyteen, jopa niin, että osa tulijoista kääntyi ovelta takaisin, kun ei mahtunut peremmälle. Harvoin sen paremmin Ikaalisissa kuin koko seudullakaan on nähty tilaisuutta, jossa olisi yhtä kuumentunut tunnelma.

Haluatko jatkaa lukemista?

Artikkeli on luettavissa UutisOivan tilaajille. Kaikkiin tilauksiin sisältyy kirjautumistunnukset.
Voit myös ostaa vuorokauden lukuoikeuden oivaseutu.fi -sivuston sisältöön 3 eurolla.

Lue lisää

MIELIPIDE 30.9.2023 15:00 Tilaajille

Lukijalta: Äänestäjien oikeus saada tietoa päätöksenteosta ei toteudu Pirhassa – ”Yksipuolinen tiedotus aiheuttaa huolta, väärinkäsityksiä ja kyynistymistä”

MIELIPIDE 22.9.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Ikaalislaiset, käyttäkää vaikutusvaltaanne! – ”Jos palautetta ei anneta, mikään ei muutu”

MIELIPIDE 21.9.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Miten tällä järjettömyydellä syntyy säästöä? – ”Lääkärikäynnit naapurikuntiin tuovat Kelalle hurjasti korvattavaa”

KOLUMNI 21.9.2023 07:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Hyvinvointialue tekee vaikeita ratkaisuja – ”Pirkanmaan osuus mielenterveyden häiriöistä aiheuttavista kustannuksista on noin 1,1 miljardia euroa”

MIELIPIDE 20.9.2023 19:00 Tilaajille

Ikaalisten Kokoomus ottaa kantaa Pirhan suunnitelmiin – ”Todellisuudessa tilat ovat merkittävästi paremmat kuin Hämeenkyrön pieneksi jäävä terveyskeskus ”