IKAALINEN 13.12.2022 15:00

Nouski palkitsi parhaitaan – puheenjohtaja jatkokaudelle

Juho-Veikko HytönenIkaalisten Nouseva-Voima juhlisti menestyksekästä kauttaan 2022 Riitialassa lauantaina. Nouski-talolla riitti vilinää, sillä paikalle oli saapunut kymmeniä seuran jäseniä muistelemaan kauden huippuhetkiä, pokkaamaan palkintoja ja syömään joulupuuroa.

Seuran parhaana suunnistajana palkittiin Eetu Savolainen, jonka kauden huippuonnistumisiin kuuluivat muun muassa pitkän matkan kahdeksas sija elokuun EM-kilpailuissa Virossa sekä SM-hopea suunnistuksen kuninkuusmatkalta pitkältä matkalta Lappeenrannassa. Lisäksi Savolainen voitti erikoispitkän matkan SM-kultaa Jämsässä.
Savolaisen kansainvälisen läpimurron lisäksi edustusryhmän menestyksekästä kautta muisteltiin laajemminkin. Teemu Oksanen oli toinen kansainvälinen menestyjä usealla mitalilla opiskelijoiden MM-kisoissa Sveitsissä. Kaikkiaan seuran miehet ottivat neljä SM-mitalia kaudella 2022, kun edellä mainittujen Savolaisen mitalien lisäksi Oksanen oli SM-sprintissä pronssilla ja Juho Ylinen täydensi seuran kaksoisvoiton erikoispitkillä kirmaamalla hopealle.
Viesteissä Nouski onnistui vaihtelevalla menestyksellä. Ruotsin Tiomilassa Nouski oli varamiehisenä 26:s. Jukolan viestissä ykkösjoukkue oli nousujohteisella suorituksella 15:s. Viestiliigan kokonaiskilpailussa Nouski oli viides. Syyskuun SM-viestissä seura oli toiseksi nopein, mutta tulokset mitätöitiin kilpailussa esiintyneiden hajontavirheiden takia.

Niemenmaa vuoden nuori suunnistaja

Vuoden nuori suunnistaja oli Meeri Niemenmaa, joka sijoittui muun muassa SM-sprintin kymmenenneksi 15-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Jyväskylässä. Alle 10-vuotiaalle jaettavan Topin pytyn sai Aarni Kärkkäinen.

Nouskin nuorista suunnistajista palkittiin myös Viola Hautamäki, Isabel Alavakeri, Mikael Alavakeri, Iita Vitikainen, Elsa Myllymäki ja Emilia Luomahaara. Lisäksi jaettiin myös seuranmestaruuskisojen palkinnot.
Kauden päätösjuhlan ohessa käytiin myös seuran syyskokous, jossa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Kokouksessa vahvistettiin muun muassa vuoden 2023 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Lisäksi seuran puheenjohtaja Kristiina Oksanen valittiin kaksivuotiselle jatkokaudelle.
Päätösjuhlaviikonlopun yhteydessä edustusryhmä piti perinteisen joulukuun leirinsä Ikaalisissa. Ohjelmassa oli yli 30 kilometrin verran suunnistusta Riitialassa ja Vatulassa, vaikka maastoja peitti jo reilun kymmenen sentin nietos. Seuraava leiri on ohjelmassa loppiaisena Vierumäellä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

IKAALINEN/TAMPERE 24.9.2023 10:00 Tilaajille

IU:n Timofei Karpoville piirimestaruuskultaa viisiottelusta Tampereelta

IKAALINEN 19.9.2023 13:00 Tilaajille

Kaksi Nouskin kasvattia lähtee EM-kisoihin – Teemu ja Maiju Oksanen mukana arvokisakauden päätöksessä Italiassa

IKAALINEN 15.9.2023 11:00 Tilaajille

”95 prosenttisesti elämäni on pikajuoksua” – Samuli Samuelsson kertoo unelmansa toteutumisesta dokumenttiohjelmassa

IKAALINEN, HÄMEENKYRÖ 9.9.2023 17:00 Tilaajille

Nouskin Teemu Oksanen suunnisti SM-hopealle – Myös Kyrös-Rastin Johanna Naskali ylsi pistesijalle

IKAALINEN 1.9.2023 08:00 Tilaajille

Ikaalisten Syyskisoissa tehtiin komeita tuloksia Samuli Samuelssonin johdolla