IKAALINEN 13.12.2022 15:00

Nouski palkitsi parhaitaan – puheenjohtaja jatkokaudelle

Juho-Veikko HytönenIkaalisten Nouseva-Voima juhlisti menestyksekästä kauttaan 2022 Riitialassa lauantaina. Nouski-talolla riitti vilinää, sillä paikalle oli saapunut kymmeniä seuran jäseniä muistelemaan kauden huippuhetkiä, pokkaamaan palkintoja ja syömään joulupuuroa.

Seuran parhaana suunnistajana palkittiin Eetu Savolainen, jonka kauden huippuonnistumisiin kuuluivat muun muassa pitkän matkan kahdeksas sija elokuun EM-kilpailuissa Virossa sekä SM-hopea suunnistuksen kuninkuusmatkalta pitkältä matkalta Lappeenrannassa. Lisäksi Savolainen voitti erikoispitkän matkan SM-kultaa Jämsässä.
Savolaisen kansainvälisen läpimurron lisäksi edustusryhmän menestyksekästä kautta muisteltiin laajemminkin. Teemu Oksanen oli toinen kansainvälinen menestyjä usealla mitalilla opiskelijoiden MM-kisoissa Sveitsissä. Kaikkiaan seuran miehet ottivat neljä SM-mitalia kaudella 2022, kun edellä mainittujen Savolaisen mitalien lisäksi Oksanen oli SM-sprintissä pronssilla ja Juho Ylinen täydensi seuran kaksoisvoiton erikoispitkillä kirmaamalla hopealle.
Viesteissä Nouski onnistui vaihtelevalla menestyksellä. Ruotsin Tiomilassa Nouski oli varamiehisenä 26:s. Jukolan viestissä ykkösjoukkue oli nousujohteisella suorituksella 15:s. Viestiliigan kokonaiskilpailussa Nouski oli viides. Syyskuun SM-viestissä seura oli toiseksi nopein, mutta tulokset mitätöitiin kilpailussa esiintyneiden hajontavirheiden takia.

Niemenmaa vuoden nuori suunnistaja

Vuoden nuori suunnistaja oli Meeri Niemenmaa, joka sijoittui muun muassa SM-sprintin kymmenenneksi 15-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Jyväskylässä. Alle 10-vuotiaalle jaettavan Topin pytyn sai Aarni Kärkkäinen.

Nouskin nuorista suunnistajista palkittiin myös Viola Hautamäki, Isabel Alavakeri, Mikael Alavakeri, Iita Vitikainen, Elsa Myllymäki ja Emilia Luomahaara. Lisäksi jaettiin myös seuranmestaruuskisojen palkinnot.
Kauden päätösjuhlan ohessa käytiin myös seuran syyskokous, jossa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Kokouksessa vahvistettiin muun muassa vuoden 2023 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Lisäksi seuran puheenjohtaja Kristiina Oksanen valittiin kaksivuotiselle jatkokaudelle.
Päätösjuhlaviikonlopun yhteydessä edustusryhmä piti perinteisen joulukuun leirinsä Ikaalisissa. Ohjelmassa oli yli 30 kilometrin verran suunnistusta Riitialassa ja Vatulassa, vaikka maastoja peitti jo reilun kymmenen sentin nietos. Seuraava leiri on ohjelmassa loppiaisena Vierumäellä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

IKAALINEN 15.5.2024 12:25 Tilaajille

Hiihtomaajoukkueet nimetty – Hilla Niemelä mukana, Krista Pärmäkoski ei

IKAALINEN 15.5.2024 08:00 Tilaajille

Nouskin kasvatit, Oksasen sisarukset valittiin suunnistuksen maailmancup-reissuun Sveitsiin ja Italiaan

IKAALINEN 14.5.2024 19:00 Tilaajille

Oksasilla mahtava sprinttiviikonloppu pääkaupunkiseudulla – Nouski loppusuoran verran kymppisakista Tiomilassa

IKAALINEN/ÄÄNEKOSKI 24.3.2024 14:22 Tilaajille

Hopeaa naisten SM-viestistä Äänekoskelta Ikaalisten Urheilijat – Hilla Niemelä teki uskomattoman loppukirin

IKAALINEN, JÄMIJÄRVI/ÄÄNEKOSKI 23.3.2024 14:20 Tilaajille

Krista Pärmäkoski SM-hopealle 10 kilometrillä Äänekoskella – Viikonlopun jo toinen hopea