MIELIPIDE 15.10.2021 15:00

Lukijalta: Varautukaamme huononnukseen – ”Maakunnalliseksi muutettaessa palvelut tuskin säilyvät”

Joku kirjoitti uskovansa, että Hämeenkyrön lähipalvelut säilyvät soteuudistuksessa. Nyt Hämeenkyrön sosiaali- ja terveyspalvelut ovat huippuhyviä, parempaa en osaisi edes toivoa. Maakunnalliseksi muutettaessa palvelut tuskin säilyvät.

Sillä ei ole merkitystä, kuka Kyröstä on maakuntavaltuutettu, koska kyllä ne ovat tamperelaiset valtuutetut, jotka viis veisaavat pikkukuntien asukkaista.

Koska en tarvitse poliittista hyminää, niin voin kertoa uskovani, että uudistuksen jälkeen Hämeenkyröön jää paloasema, kaksi koulua ja kunnantalo. Ei kunnan tarvitse ylläpitää mitään liikuntatilojakaan, koska se ei joudu kustantamaan sairaanhoitoa.

Kirsti Pohjankuru

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 23.6.2022 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Terveyskeskuksen viesti lääkäriajasta ei pitänytkään paikkaansa – ”Minulle ei tullut isoa haittaa, mutta jos tulisi kyliltä, tulisi enemmän kuluja”

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN, VILJAKKALA 9.6.2022 17:00 Tilaajille

Hyvinvointialueelle nimettiin uusia johtajia – Hämeenkyrön entinen sosiaalijohtaja valittiin henkilöstöjohtajaksi

MIELIPIDE 3.5.2022 22:00 Tilaajille

Lukijalta: Hämeenkyrön koronajatkohoito oli täyden kympin arvoista – ”TAYS:ista minulle kerrottiin, että Hämeenkyrö on kuuluisa hyvästä hoidostaan”

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN, VILJAKKALA 13.4.2022 10:30 Tilaajille

Hybridivaikuttamisesta Sirkus Finlandiaan – aluevaltuuston kolmannessa kokouksessa keskusteltiin vilkkaasti ja äänestettiin ensimmäistä kertaa

HÄMEENKYRÖ 11.4.2022 15:00 Tilaajille

Vaikka moni asia on hyvin, parannettavaa on yhä – ”Hämeenkyrön Sanna Marin” eli Lotta Hamari työskentelee tutkijana konkreettisesti sen eteen, että kaikkialla saa hyvää hoitoa