IKAALINEN 4.5.2023 17:00

Lukijalta: Valitusten takia kehitys pysähtyy – ”Hankkeet saattavat valitusten vuoksi raueta tai siirtyä toisiin kuntiin, joissa toiminta on yrittäjämyönteisempää”


Jo useiden vuosien ajan Ikaalisten kaupungin päätöksenteossa on voimistunut toiminta, jolla lähes kaikkia hankkeita vastustetaan.

Vastustajat eivät laske kuluja ja mainehaittoja, eivätkä huomioi mitenkä valtavia määriä virkakoneistolta kuluu aikaa selvitysten tekoon. Oma lukunsa tässä on talous ja menetetyt tulot. Varovastikin laskien puhutaan miljoonista.
Hankkeet saattavat valitusten vuoksi raueta tai siirtyä toisiin kuntiin, joissa toiminta on yrittäjämyönteisempää. Valitusten takia hankkeet viivästyvät ja hinnat karkaavat, jolloin hankkeet joudutaan perumaan.
Olemme vaaleissa valinneet päättäjiä, joiden tärkein tehtävä on tehdä päätöksiä, joilla kunta kehittyy ja saamme pitäjään lisää tuloja. Nyt joutuu katsomaan peiliin: onko tullut valittua oikein? Olenko yksin mietteissäni?

Tapio Viitasalo

Ikaalinen


Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

IKAALINEN 27.9.2023 17:00 Tilaajille

Ympäristölautakunta kuntalaisaloitteesta: Tuulivoimakaavoitus ei estä muita uusiutuvia energiamuotoja eikä energia- ja kaavoitusstrategialle nähdä tarvetta

IKAALINEN 26.9.2023 08:00 Tilaajille

Ikaalisten jalkapallokentän siirtonurmi maksaisi noin 50 000 euroa – Takeita sen kestävyydestä ei ole

IKAALINEN 25.9.2023 17:00 Tilaajille

Ikaalisten vanhoille kaupunginvirastoille mietitään ja kaavoitetaan uutta käyttöä

IKAALINEN 25.9.2023 10:00 Tilaajille

Ikaalisten Vanhan kauppalan Kyrösjärvi-näkymiä aiotaan parantaa – Puut kuitenkin nauttivat kaavojen suojaa

IKAALINEN 19.9.2023 10:00 Tilaajille

Koirapuistossa saa päästellä niin lujaa kuin haluaa – Ikaalisten koirapuisto on avattu kunnostuksen jälkeen