MIELIPIDE 23.6.2022 06:00

Lukijalta: Terveyskeskuksen viesti lääkäriajasta ei pitänytkään paikkaansa – ”Minulle ei tullut isoa haittaa, mutta jos tulisi kyliltä, tulisi enemmän kuluja”

Toimitukseen soittanut lukija ihmettelee Ikaalisten terveyskeskuksesta hänelle tullutta harhaanjohtavaa tekstiviestiä. Hän oli aiemmin käynyt lääkärissä ja röntgenissä ja lääkäri oli sanonut soittavansa, kun on nähnyt kuvat.
– Sunnuntaina sain terveyskeskuksesta viestin, että minulle on varattuna aika lääkärille maanantaina kello 8.30. Menin käymään terveyskeskuksessa ja kysyin luukulta, mihin voin mennä. Vastaus oli, että aikaa ei ole varattu lääkärin vastaanotolta vaan että lääkäri soittaa minulle.
– Minulle tästä ei ollut isoa haittaa, kun asun terveyskeskuksen lähellä, mutta jos tulisi kyliltä ja pitäisi vielä tulla taksilla, tulisi enemmän kuluja. Onko terveyskeskus muuttunut tällaiseksi, että lähetetään turhia viestejä? Jotain muutosta täytyisi tulla, ettei jollekulle tulisi isoa haittaa.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 16.11.2022 08:00 Tilaajille

Sairaanhoitaja ei voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu – ”Akuuttivastaanotto pyörii aina, vaikka millainen henkilöstöpula olisi”

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 31.8.2022 13:00 Tilaajille

Hämeenkyrössä puretaan hoitojonoa, Ikaalisissa kesä oli helpompi – ”En ole tällaista nähnyt 30-vuotisen urani aikana”

HÄMEENKYRÖ 30.8.2022 09:00 Tilaajille

Videoyhteys saattaa pian tuoda lääkärin kotiin – ”Hämeenkyrö on montaa pirkanmaalaista kuntaa edellä”

MIELIPIDE 3.5.2022 22:00 Tilaajille

Lukijalta: Hämeenkyrön koronajatkohoito oli täyden kympin arvoista – ”TAYS:ista minulle kerrottiin, että Hämeenkyrö on kuuluisa hyvästä hoidostaan”

HÄMEENKYRÖ 7.4.2022 17:00 Tilaajille

Aloite: Hämeenkyrön terveyskeskuksen ympäri esteetön väylä – lautakunta kannattaa