MIELIPIDE 5.3.2023 15:00

Lukijalta: Moni asia on Kyröskoskella hyvin – ”Ei tämä kylä mikään kuollut tai kuolemassa ole”Asun alueella, josta kävelymatkan päässä eli noin parin kilometrin säteellä on muun muassa kolme ruokatavarakauppaa, kolme kuntosalia, pankki, posti, apteekki, R-kioski, Tokmanni, kirjasto, ravintola, pizzeria ja vielä paljon palveluita, joita en viikoittain tarvitse, kuten pesula, leipomo, vaatekauppa, urheiluliike, autokorjaamo, partureita, hierojia, jalkahoitajia, sähköliike, autovaraosaliike ja kirjapaino. Lapsille on päiväkoti, leikkipuistoja, kolme koulua, jäähalli, urheilukenttä, skeittiparkki, pesäpallokenttä… Pyydän jo etukäteen anteeksi, kun kuitenkin jonkun tärkeän asian unohdin mainita.

Asun siis Kyröskoskella ja luulen, että monessa isommassa taajamassa en kävelymatkan säteellä näitä palveluja löytäisi. On tietysti totta, että tälläkin kylällä ennen oli enemmän nuoria ihmisiä ja lapsia liikkeellä ja enemmän palvelujakin, mutta ei tämä kylä mikään kuollut tai kuolemassa ole. Ei kai elämämme ole ennenkään ohikulkevien varassa ollut, joten Hämeenkyrön uusi väylä tuskin kuolemaksemme koituu. Pessimisti katsoo siihen, mitä puuttuu ja optimisti siihen mitä on. Valoisaa kevättä!

Virtanen

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 9.3.2023 08:00 Tilaajille

Hämeenkyrön äänestysalueet halutaan yhteen – hallituksessa asia vaati äänestyksen, viimeinen sana on valtuustolla

OIVASEUTU 8.3.2023 16:01 Tilaajille

UutisOivan vaaligallup: Miten maatalous selviää vaikeista ajoista? – seudun ehdokkaat vastaavat

HÄMEENKYRÖ 26.1.2023 17:00 Tilaajille

Esiopetus jatkuu Kyröskosken koululla – pohdinnassa oli muitakin vaihtoehtoja

HÄMEENKYRÖ 20.1.2023 13:00 Tilaajille

Vesijohtotöistä valittaminen koitui kalliiksi: Mies vaati Kyröskosken Vesihuollolta oikeudessa korvauksia – joutui itse maksajaksi

HÄMEENKYRÖ 2.12.2022 17:00 Tilaajille

Mikä on Kyröskosken esiopetuksen tulevaisuus? – ”Erilaisia tilaratkaisuja on kartoitettu”