MIELIPIDE 19.9.2023 14:00

Lukijalta: Ikaalislaiset, käyttäkää vaikutusvaltaanne! – ”Kaupungista aiotaan lähes viedä kaikki palvelut”Seurasin Pirhan Ikaalisissa järjestämää infotilaisuutta tyrmistyneenä, sillä kaupungista aiotaan lähes viedä kaikki palvelut. Onneksi monet tekivät selväksi mielipiteensä palveluiden lopettamissuunnitelmista. Nyt onkin ikaalislaisten aika käyttää ääntään!

Vielä on mahdollisuus vaikuttaa. Asun Mikkelin seudulla, jossa toimii hyvinvointialue Eloisa. Myös täällä terveyskeskuksia oltiin lakkauttamassa monesta paikasta. Kun riittävän moni antoi äänensä kuulua, Eloisa tuli vastaan ja nyt moneen paikkaan on jäämässä ainakin palvelupiste. Sitä en tiedä, mitä se käytännössä tarkoittaa, mutta palvelua kuitenkin.
Ikaalislaisten ei siis pidä tyytyä annettuun esitykseen vaan antaa Pirhalle palautetta, että kaupunkiin jää edes jotain palvelua. Jos palautetta ei anneta, mikään ei muutu. Käyttäkää valtaanne!


Entinen ikaalislainen

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 30.9.2023 15:00 Tilaajille

Lukijalta: Äänestäjien oikeus saada tietoa päätöksenteosta ei toteudu Pirhassa – ”Yksipuolinen tiedotus aiheuttaa huolta, väärinkäsityksiä ja kyynistymistä”

MIELIPIDE 22.9.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Ikaalislaiset, käyttäkää vaikutusvaltaanne! – ”Jos palautetta ei anneta, mikään ei muutu”

MIELIPIDE 21.9.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Miten tällä järjettömyydellä syntyy säästöä? – ”Lääkärikäynnit naapurikuntiin tuovat Kelalle hurjasti korvattavaa”

KOLUMNI 21.9.2023 07:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Hyvinvointialue tekee vaikeita ratkaisuja – ”Pirkanmaan osuus mielenterveyden häiriöistä aiheuttavista kustannuksista on noin 1,1 miljardia euroa”

MIELIPIDE 20.9.2023 13:00 Tilaajille

Lukijalta: Seitsemän tiukkaa huomiota ajankohtaisesta kyselystä – ”Ennen Pirhaa Ikaalisten terveysasema palveli täyden kympin arvoisesti”