MIELIPIDE 3.5.2022 22:00

Lukijalta: Hämeenkyrön koronajatkohoito oli täyden kympin arvoista – ”TAYS:ista minulle kerrottiin, että Hämeenkyrö on kuuluisa hyvästä hoidostaan”


Olin koronan vuoksi hoidossa TAYS:ssa teho-osastolla, infektio-osastolla ja Kei3:lla.

Toivuttuani jonkin verran minulle sanottiin, että pääsen Hämeenkyröön jatkohoitoon. Minua jännitti, koska tiesin terveyskeskussairaalan hoidon olevan kevyempää kuin yliopistosairaalassa. Tunsin oloni vielä aika heikoksi. TAYS:sista minulle kerrottiin, että Hämeenkyrö on kuuluisa hyvästä hoidostaan. Ja totta se oli.
Hoitajat olivat ammattitaitoisia, iloisia ja palvelushenkisiä. Heillä riitti aina hymy ja jokunen sana, vaikka tiesinkin heillä olevan kiire. Kiire ei kuitenkaan näkynyt olemuksessa. Fysioterapeutti ja mukana ollut harjoittelija osasivat asiansa. Heidän käsissään tunsi olevansa turvassa, vaikka joutuikin poistumaan mukavuusalueeltaan.
Lääkäri vastasi kysymyksiin ja antoi hyvin tietoja. Laitosapulaiset olivat aina iloisia ja vaihtoivat kanssani muutaman sanan. Koko henkilökunta on täyden kympin porukkaa.
Ruokahuolto ansaitsee myös kiitokset. Ollaan me hämeenkyröläiset ylpeitä omasta terveyskeskuksestamme! Kyllä meillä on hyvä hoito. Kiitos kaikille minua hoitaneille.


Marusja Tuominen

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 16.11.2022 08:00 Tilaajille

Sairaanhoitaja ei voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu – ”Akuuttivastaanotto pyörii aina, vaikka millainen henkilöstöpula olisi”

HÄMEENKYRÖ 12.9.2022 15:00 Tilaajille

Jussi Markkola halusi elannon musiikista, mutta korona muutti kaiken – ”Minähän olin siinä vaiheessa yrittäjämuusikko. Eli työtön”

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 31.8.2022 13:00 Tilaajille

Hämeenkyrössä puretaan hoitojonoa, Ikaalisissa kesä oli helpompi – ”En ole tällaista nähnyt 30-vuotisen urani aikana”

HÄMEENKYRÖ 30.8.2022 09:00 Tilaajille

Videoyhteys saattaa pian tuoda lääkärin kotiin – ”Hämeenkyrö on montaa pirkanmaalaista kuntaa edellä”

HÄMEENKYRÖ 22.8.2022 15:00 Tilaajille

Hämeenkyrön seurakunta siirtyi digiaikaan – osa korona-ajan muutoksista tuli jäädäkseen