MIELIPIDE 3.5.2022 22:00

Lukijalta: Hämeenkyrön koronajatkohoito oli täyden kympin arvoista – ”TAYS:ista minulle kerrottiin, että Hämeenkyrö on kuuluisa hyvästä hoidostaan”


Olin koronan vuoksi hoidossa TAYS:ssa teho-osastolla, infektio-osastolla ja Kei3:lla.

Toivuttuani jonkin verran minulle sanottiin, että pääsen Hämeenkyröön jatkohoitoon. Minua jännitti, koska tiesin terveyskeskussairaalan hoidon olevan kevyempää kuin yliopistosairaalassa. Tunsin oloni vielä aika heikoksi. TAYS:sista minulle kerrottiin, että Hämeenkyrö on kuuluisa hyvästä hoidostaan. Ja totta se oli.
Hoitajat olivat ammattitaitoisia, iloisia ja palvelushenkisiä. Heillä riitti aina hymy ja jokunen sana, vaikka tiesinkin heillä olevan kiire. Kiire ei kuitenkaan näkynyt olemuksessa. Fysioterapeutti ja mukana ollut harjoittelija osasivat asiansa. Heidän käsissään tunsi olevansa turvassa, vaikka joutuikin poistumaan mukavuusalueeltaan.
Lääkäri vastasi kysymyksiin ja antoi hyvin tietoja. Laitosapulaiset olivat aina iloisia ja vaihtoivat kanssani muutaman sanan. Koko henkilökunta on täyden kympin porukkaa.
Ruokahuolto ansaitsee myös kiitokset. Ollaan me hämeenkyröläiset ylpeitä omasta terveyskeskuksestamme! Kyllä meillä on hyvä hoito. Kiitos kaikille minua hoitaneille.


Marusja Tuominen

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

OIVASEUTU 27.7.2022 13:00 Tilaajille

Vihkimisten suosio on laskussa – ”Häiden lisääntyminen on vain hetkellinen ilmiö”

OIVASEUTU 20.7.2022 12:40 Tilaajille

Hämeenkyrö ja Ikaalinen alkavat jakaa laajemmin neljänsiä koronarokotteita – rokotuksen pääasiassa ilman ajanvarausta

MIELIPIDE 23.6.2022 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Terveyskeskuksen viesti lääkäriajasta ei pitänytkään paikkaansa – ”Minulle ei tullut isoa haittaa, mutta jos tulisi kyliltä, tulisi enemmän kuluja”

OIVASEUTU 17.6.2022 08:00 Tilaajille

THL: Riskiryhmiin kuuluville yli 70-vuotiaille neljäs rokoteannos – suosituksen laajeneminen näkyi nopeasti terveyskeskuksissa

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN, VILJAKKALA 28.4.2022 16:00 Tilaajille

Kasvomaskien käyttäminen oman harkinnan varaan myös Pirkanmaalla – muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta