IKAALINEN 15.9.2023 09:00

Kylpylä luottaa tähtiartisteihin ja iltamenoihin – Ikaalinen Spassa tapahtuu joka keskiviikosta joka sunnuntaihin

Nina YlinenSyksyn iltojen pimentyessä Ikaalisten kylpylä luottaa ennen kaikkea tapahtumiin.

– Se on meille alusta asti ollut tärkeää ja tapa erottua muista paikoista. Keskiviikosta lauantaihin ohjelmaa on käytännössä joka ilta. Tapahtumapuolta on lisätty entisestään ja keikkoja on enemmän kuin koskaan aikaisemmin, vahvistaa Ikaalisten Spa & Resortin toimitusjohtaja Eero Aho.
Menoehtoissa nähdään eturivin artisteja: pop-puolesta vastaavat loppuvuonna esimerkiksi Abreu, Ida Paul ja Kalle Lindroth ja Erika Vikman. Genreskaalaa venyttävät muun muassa rap-tähti Gettomasa, raskaamman meiningin Kotiteollisuus ja kotimaisen musiikin helmet Pauli Hanhiniemi ja Miljoonasade. Muutama ilta on jo loppuunmyyty.
– Uskon, että muitakin keikkoja myydään loppuun vielä. Kysyntää selvästi on ja isoja joukkoja varmasti saadaan liikkeelle varsinkin pikkujoulukauden aikana, Aho ennustaa.
Muutakin menoa on luvassa. Keskiviikkoisin kokoontuvat tanssien ystävät. Stand up -illat tulevat takaisin isommalla skaalalla joka toinen torstai. Muina torstaina pelataan ilmaista bingoliigaa. Luvassa on K40-discoa, bilebändejä ja nostalgiafestivaalia.
– Ideoita on paljon, mutta nyt keskitymme kestitsemään vieraamme hyvin, Aho kertoo.
Pikkujoulukausi on tärkeää aikaa kylpylälle. Päättynyt kesä kasvatti hiukan kävijämääriä ja liikevaihtoa haastavista olosuhteista huolimatta.
– Suunta on oikea. Yrityksiä käy toki vuoden ympäri, mutta loppuvuodesta ollaan liikkeellä illanviettoajatuksella. Toki taloudellisia haasteita on sekä yrityksillä että yksityisillä, mutta kysyntä enteilee hyvää. Pikkujouluista ei selvästikään olla leikkaamassa, Aho kertoo.

Perheen pieni irtiotto

Kangasalalaiset Henri Nieminen ja Leena Ukkonen tulivat kylpylään pienelle irtiotolle elokuun puolivälissä. Niemisellä kun sattui olemaan vielä kesälomaa, ja pari oli kuullut Ikaalisten kylpylästä paljon hyvää.

Odotukset täyttyivät, vaikka Aava Ukkonen jännittikin. Ei mikään ihme, sillä jos vauvauinteja ei lasketa, pian kaksivuotiaalle kylpyläkerta oli ensimmäinen. Äänet kaikuivat liikaa, vanhemmat arvailevat, tai ehkä mahdollista tekemistä oli allasosastolla liikaa. Rentoutumiskeino kuitenkin löytyi: pillimehu porealtaan reunalla rauhoitti mielen.
– Sen jälkeen hän kyllä uskalsi mennä ja tehdä, Ukkonen kertoo.
Kivaa oli, mutta yhden yön reissu meni pienimmän ehdoilla.
– Iltaohjelma jäi torsoksi, kun tytön iltapala on jo seitsemältä ja unilla pitäisi olla kahdeksalta.
Paluusuunnitelmia on jo sorvattu.
– Jos Aavan saisi hoitoon yöksi, voisi tulla kahdestaan uudestaan, aikuisten kesken.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

MIELIPIDE 18.7.2024 11:00 Tilaajille

Napakat mielipiteet 17.7. – ”Onko kukaan muu huomannut, että talitintit käyttäytyvät kummallisesti?”

IKAALINEN 17.6.2024 14:00 Tilaajille

Sade ei latistanut Kesäehtoon tunnelmaa – Tapahtuma keräsi noin 4 500 kävijää

IKAALINEN 24.5.2024 13:00 Tilaajille

Kylpylän rannassa kelluu ensi kesänä vesipuisto

HÄMEENKYRÖ/HELSINKI 22.5.2024 13:00 Tilaajille

Hämeenkyröläiset Lasse ja Minna vihitään Tuskassa – ”Erilaista, ikimuistoista, railakasta menoa”

IKAALINEN 15.5.2024 13:05 Tilaajille

Ikaalisten kylpylä laajenee lähivuosina kymmenien miljoonien investoinneilla: Huoneiden ja majoitusrakennusten määrä moninkertaistuu – Vanhan päärakennuksen purku alkaa tänä vuonna