HÄMEENKYRÖ/MADONA 3.2.2023 14:00 Tilaajille

Johanna Naskali lähellä kolmatta mitalia – yhteislähtökisan saaliina neljäs sija

Sakari Ilomäki
Hämeenkyröläinen, Kyrös-Rastia edustava Johanna Naskali sijoittui hiihtosuunnistuksen EM-kisojen yhteislähtökisassa neljänneksi. Sprintistä hopeaa ja keskimatkalta kultaa kisoissa saavuttanut Naskali hävisi kisan voittaneelle Sanni Hoskarille 50 sekuntia ja pronssimitalistiin, Viron Anett Liisa Partsiin eroa jäi 40 sekuntia.

Haluatko jatkaa lukemista?

Artikkeli on luettavissa UutisOivan tilaajille. Kaikkiin tilauksiin sisältyy kirjautumistunnukset.
Voit myös ostaa vuorokauden lukuoikeuden oivaseutu.fi -sivuston sisältöön 3 eurolla.

Lue lisää

OIVASEUTU 12.3.2024 19:00 Tilaajille

Seudun nuoret naiset napsivat mitaleita SM-hiihdoista – Espoosta tuomisina kultaa, hopeaa ja pronssia

KOUVOLA/HÄMEENKYRÖ 12.2.2024 12:00 Tilaajille

Kyrös-Rastin nuoret naiset toivat kolme hopeaa hiihtosuunnistuksen SM-kisoista

RAMSAU/HÄMEENKYRÖ 30.1.2024 12:10 Tilaajille

Johanna Naskali onnistui MM-kisoissa, mutta viestin neljäs sija oli joukkueelle iso pettymys

RAMSAU/HÄMEENKYRÖ 24.1.2024 16:00 Tilaajille

Johanna Naskalin hyvä vire jatkuu – MM-hiihtosuunnistuksen pitkä matka toi sijan 8.

RAMSAU/HÄMEENKYRÖ 23.1.2024 17:00 Tilaajille

Mainio MM-debyytti – Johanna Naskali hiihtosuunnisti sprintissä sijalle 11.