JÄMIJÄRVI 1.9.2022 11:35

Jämijärven Osuuspankki suunnittelee yhdistyvänsä Kurikan Osuuspankin kanssa – ”Meidän on tärkeä ajatella asioita pidemmälle”

Nina Ylinen



Jämijärven Osuuspankkia ollaan liittämässä Kurikassa, Seinäjoella ja Tampereella toimivaan Kurikan Osuuspankkiin. Pankit tiedottivat yhdistymisaikeistaan tänään.
Yhdistyminen tapahtuisi arviolta ensi vuoden huhtikuussa.
Sulautumisella ei katsota olevan vaikutusta pankkien nykyisten asiakkaiden palveluihin tai tileihin, eikä konttoreihin tai henkilöstöön.
– Pankkialan muutosvauhti ja sääntely kiristyy koko ajan. Yhdistyminen mahdollistaisi sen, että asiantuntijoillamme on enemmän aikaa asiakkaille hallinnollisen työn sijaan. Lisäksi nykyinen asiakkaille tarjoamamme palveluvalikoima laajenisi merkittävästi. Nykyisessä markkinatilanteessa myös pankin riskinkantokyvyllä on merkitystä, taustoittaa tiedotteessa Jämijärven Osuuspankin toimitusjohtaja Marjut Järvinen.
Jämijärven Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Kati Mansikkamäki pitää pankin nykyistä tilannetta hyvänä.
– Meidän on tärkeä ajatella asioita pidemmälle, hän toteaa.
– Sekä pirkanmaalaisia että satakuntalaisia palveleva Jämijärven Osuuspankki olisi luonteva kumppani vahvistamaan Kurikan Osuuspankin kasvustrategiaa”, kommentoi Kurikan Osuuspankin toimitusjohtaja Antti Savola.


Kurikan Osuuspankin ja Jämijärven Osuuspankin sulautumissuunnitelma etenee seuraavaksi pankkien hallintojen päätettäväksi.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

JÄMIJÄRVI 16.12.2022 10:00 Tilaajille

Jämijärven Osuuspankki yhdistyy Kurikan Osuuspankin kanssa – kesäkuussa pankit tunnetaan yhteisellä nimellä