IKAALINEN 26.2.2024 15:00

Ikaalislainen Salla Ylinen on ensimmäinen Vuoden Nuori Vesainen – ”Idearikas ja innostava”

Nina YlinenIkaalislainen vesaisohjaaja ja nuori aktiivi Salla Ylinen, 16, on valittu Vuoden Nuoreksi Vesaiseksi. Kyseessä on maanlaajuinen palkinto, joka jaetaan ensimmäistä kertaa. Vesaiset on poliittisesti sitoutumaton lasten ja perheiden järjestö, joka järjestää matalankynnyksen tapahtumia, leirejä, kerhoja ja kulttuuritoimintaa ympäri Suomen. Vesaiset toimii valtakunnallisesti 16 piirin voimin.
Ylinen toimii nuorena vesaisohjaajana Pirkanmaan ja Satakunnan piirien alueella.
– Salla on piirissä monipuolinen toimija, idearikas ja innostava piiriaktiivi, tiedotteessa todetaan.
Vesaisten Keskusliitto valitsi Vuoden Vesaiseksi Eero Vainion Raiskiosta. Tämä perinteinen tunnustus myönnetään pitkään toiminnassa mukana olleelle, ansioituneelle toimijalle.
Nuori Vesainen palkitaan ensimmäistä kertaa. Vesaisten keskusliiton tiedotteen mukaan nuoria halutaan myöntää tunnustuksia aktiivisesta työstä nyt ja tulevaisuudessa.
– Nuorten näkeminen ja tukeminen on tässä ajassa tärkeää tulevaisuustyötä, tiedotteessa todetaan.
Pirkanmaan Vesaisten toiminnanjohtajana toimii Jaana Viilo. Pirkanmaan Vesaiset ovat järjestäneet muun muassa kasvomaalauspajan Käärijän keikalle Lempäälään, geopark-retken Kauhanevalle Erasmus-vaihtonuorten kanssa sekä unelmien liikuntapäivän Tampereella.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää