Mielipiteet 16.3.2023 19:00

Ikaalinen isännöi valtakunnallista Lions-liiton kuvernöörikokousta – 50-vuotias on saanut uusia jäseniä

Mika Laatu


IKAALINEN

Marraskuun lopulla 50-vuotista taivaltaan juhlinut Lions Club Ikaalinen Kyrösjärvi jatkaa virkeänä ja uudistuvana toimintaansa. Klubin presidenttinä toimii tällä hetkellä Jari Rajasalo, joka liittyi klubiin muutama vuosi sitten. Myös klubin
sihteeri Kari Kuivala on tuore jäsen tässä klubissa. Perinteitä klubiin tuovat useat pitkäaikaiset jäsenet ja onpa mukana vielä yksi perustajajäsenkin, Pekka Salomaa. Myös uusia nuorempia jäseniä on saatu klubiin, joten tulevaisuuskin näyttää hyvältä. Uudistuminen nähdään klubin toiminnassa tärkeänä, sillä pelkät kuukausikokoukset eivät yksin riittäisi tuomaan uusia jäseniä toimintaan mukaan. Hyväntekeväisyys sen sijaan koetaan mielekkäänä ja klubilla onkin runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Niihin kuuluvat esimerkiksi stipendit yläasteen päättäville koululaisille, Lions Quest -koulutus opettajille ja lastentarhanopettajille, nuorisovaihto, joulukuusimyynnin tuoton lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen, kynttilöiden sytyttämispalvelu jouluna haudoille, metsänistutustalkoot ja niin edespäin. Autamme myös tarvittaessa kantamaan arkkua jos sopivia omaisia ei siihen löydy riittävästi ja teemme yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa. Klubilla on ystävyysklubi Palamusessa.

Suomen Lions-liiton valtakunnallinen kuvernöörineuvoston kokous pidettiin viime viikonloppuna Ikaalinen Spassa, joka on myös klubin perinteinen kokouspaikka. Kuvernöörineuvoston kokous keräsi hieman yli sata osallistujaa ympäri suomen.
Varsinainen kokouspäivä oli lauantai, jolloin juhlallisissa avajaisissa puheenvuorot käyttivät Lions-liiton puheenjohtaja Heikki Mäki, Lions-Ikaalinen/Kyrösjärven puolesta klubin presidentti Jari Rajasalo. Juhlapuheen piti kaupunginjohtaja Eeva Viitanen ja päätössanat lausui piirikuvernööri Anita Tihveräinen.
Puheiden lomassa kuulimme hienoja musiikkiesityksiä, joista vastasivat tilaisuudessa ensiesiintymisen tehnyt trio Antti Nissilä, Riku Huhtasalo ja Kimmo Mattila.
Lämminhenkinen päivä jatkui kahdella eri seminaariosiolla ja huipentui juhlaillalliseen ravintola Kyröksessä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää