IKAALINEN 1.4.2023 13:00

Aprillipila 2023: Ikaalinen haluaa sinkkuja ensitreffeille ja ihastumaan kaupunkiin – entinen kaupungintalo valjastetaan uusiokäyttöön



Ikaalisten kylpylä tuli tunnetuksi aikoinaan sloganista Meillä tehdään uusia ihmisiä.

Ikaalinen tarvitsee uusia ihmisiä, sillä kaupungin syntyvyys rämpii alimmillaan kuin koskaan. Ikaalisiin syntyi viime vuonna 27 vauvaa. Toisaalta kuolleisuusluvut ovat huiman korkeat.
Ikaalisten kaupungin johtavat virkamiehet yhdessä Ikaalisten Kehityksen kanssa ovat kehittäneet toimenpiteitä, joilla Ikaalisten asukasluku saadaan nousuun.
Kaupungin uusi slogan on ”Ikaalisissa pääset kokemaan unohtumattomat treffit ja ihastumaan”. Perimmäisenä tavoitteena on saada syntymään parisuhteita ja saada parit asumaan Ikaalisiin.
Entinen kaupungintalo valjastetaan uuteen käyttöön. Kaupunki on jo solminut yhteistyösopimuksen pirkanmaalaisen hyvinvointialan yrityksen kanssa. Yritys vuokraa kaupungintalon nimellistä korvausta vastaan. Hempeän roosan värisen talon huoneet yritys kunnostaa majoituskäyttöön. Keltaisesta apteekin talosta tulee sinkkujen treffikeskus. Sen huoneissa sinkut pääsevät tutustumaan toisiinsa. Apua ensitreffeille voi halutessaan saada paikalla olevilta parisuhdeneuvojilta.
– Monasti ensitreffit jännittävät eikä sujuvaa sanottavaa löydy, joten voidaan etsiä jutunaiheita Ikaalisten kunnalliselämästä vuosikymmenten varrelta tai vaikkapa opetella ikaalilaisia vanhoja sananparsia, kertoo sinkkujen treffikeskuksen yrittäjä Naimi Suhmura.
Kun juttu luistaa ja parit huomaavat kemioidensa sopivan yhteen, siirrytään seuraavaan vaiheeseen. Pareilla on mahdollisuus valita useita erilaisia vaihtoehtoja päivän ohjelmasta, kuten paritanssiopetusta, retkeilyä Vanhan kauppalan kujilla picnic-korin kera, kuntosaliharjoittelua Valkean ruusun areenalla, elävän mallin alastonmaalausta Rahkolan pihapiirissä ja sup-lautailua Kyrösjärven aalloilla. Ikaalinen Spa:ssa parit pääsevät nauttimaan vain heitä varten tehdyn Amor-lounaan. Iltapäivällä pariskunnat hyppäävät onnikkaan ja tutustuvat tonttitarjontaan ja kaupungin vuokra-asuntoihin.
Päivän päätteeksi parit suuntaavat Laivarannan läheisyydessä kulkevalle Lemmenkujalle, jossa on pussaus- ja kamerakoppi. Siellä pari voi ikuistaa itsensä ja jakaa kuvan välittömästi sosiaalisen mediaan.
Päivää huipentuu romanttiseen yöhön 1800-luvulla rakennetussa kaupungintalossa, jonka puutarhassa parit voivat ennen lemmenyötään kuunnella ikaalilaisia hanurisävelmiä ja nautiskella paikallista sahtia luomutomaattien kera.
– Päivän ohjelma on rakennettu niin, että jokainen voi löytää itsestänsä oman sisäisen ikaalilaisen, Suhmura lupaa.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää