HÄMEENKYRÖ 12.10.2022 11:00 Tilaajille

Iisakin remontissa kohenivat nyt prosessiosaston tilat – uudistuksen myötä osaston työskentelyolosuhteet ja viihtyisyys paranivat, kun koneet ja laitteet ovat paremmin järjestyksessä

Sakari Ilomäki Sasky on peruskorjannut opetustilojaan muun muassa Ammatti-instituutti Iisakissa, missä maanantaina vietettiin uudistetun prosessiosaston avajaisia. – Tilat pysyivät samalla paikalla, missä ne ovat pitkään olleet mutta olivat ennen peruskorjausta niin sanotusti alkuperäisessä kunnossa, kertoo prosessitekniikan opettaja Hanna Toivonen.

Haluatko jatkaa lukemista?

Artikkeli on luettavissa UutisOivan tilaajille. Kaikkiin tilauksiin sisältyy kirjautumistunnukset.
Voit myös ostaa vuorokauden lukuoikeuden oivaseutu.fi -sivuston sisältöön 3 eurolla.

Lue lisää

MIELIPIDE 5.10.2022 16:00 Tilaajille

Lukijalta: ”Hinku” on menossa takaisin kivikaudelle – ”Kukaan ei seuraa eri toimijoiden sitouttamista yhteiseen projektiin”

IKAALINEN 1.7.2022 19:00 Tilaajille

Bertel Strömmerin piirtämä talovanhus kunnostettiin toiseksi vuosisadaksi – Kirsi Kyyny pääsi katsomaan vanhaa kotitaloaan: “Me ollaan kauhean kiitollisia, että meidän lapsuudenkoti on laitettu näin ihanaan kuntoon”

HÄMEENKYRÖ 31.5.2022 13:00 Tilaajille

Iisakissa kukitettiin uusia ammattilaisia – ilmassa niin iloa kuin haikeuttakin

HÄMEENKYRÖ, IKAALINEN 14.4.2022 15:00 Tilaajille

Korona kohteli alueen oppilaitoksia eri tavoin – ”Harvalla on kotonaan kattavasti esimerkiksi puu- ja metallipuolen välineistöä”

HÄMEENKYRÖ 30.3.2022 13:00 Tilaajille

Vaarantaako kirkon remontti urkujen vireen? – Hämeenkyrön kirkon remontti aloitetaan vasta ensi vuonna, mutta kysymyksiin vastattiin jo nyt