HÄMEENKYRÖ 17.5.2024 13:00

Hokkarit palkitsi päätöstilaisuudessa ansioituneita – ”Häneltä saatetaan odottaa SM-liigapelejä”
Hämeenkyrön Hokkareiden jääkiekkokauden päätöstilaisuudessa palkittiin kauden aikana ansioituneita. Koko seuran Vuoden pelaaja -pokaalilla palkittiin Tuure Pylsy. Perusteluina mainittiin muun muassa hänen ahkeruutensa, motivaationsa ja kova työ, mikä on mahdollistanut hänen huiman kehittymisensä. Tuuren vastuuvalmentaja Antti Poti mainitsi palkintopuheessa, että jos Pylsy pitää vaatimustasonsa nykyisellään häneltä saatetaan odottaa tulevaisuudessa jopa SM-liigapelejä.


Vuoden joukkueeksi valittiin Hokkarit-U13. Joukkueen urheilullinen menestys on ollut hyvää. Vaikka joukkue on kokenut myös tappion hetkiä, ovat pelaajat kunnioittaneet tulostaulua. Joukkue palkittiin aiemmin myös Suomen Jääkiekkoliiton Kunnioita peliä tunnustuksella.

Seuran tiedottaja ja U10-joukkueen joukkueenjohtaja Tiina Hakalaa kiitettiin Vuoden toimihenkilö -palkinnolla. Aktiivisen joukkueenjohdon ja tapahtumien järjestämisten lisäksi hän on kehittänyt seuran sosiaalisen median kanavia. Hakalalle annettiin myös kiitosta avuliaisuudesta ja innokkuudesta.

Jokaisesta joukkueesta palkittiin pelaajia, jotka näyttävät positiivista esimerkkiä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella, sekä tekevät kovasti töitä oman ja joukkueensa menestyksen eteen.

Joukkuekohtaiset palkinnot jaettiin seuraaville henkilöille. Edustus: Ville Koskiranta, M2: Jere Harsu, U15: Samu Teuho, Vilho Tomperi, U14: Eero Rautiainen, Oscar Kultala, U13: Timofei Karpov, Elias Pihkoluoma, U12: Jonne Laaksonen, Elmeri Paavola, U10: Saaga Pylsy, Iiro Räsänen, U9: Aaron Ahovainio, Jami Vasu, U8: Vili Haapanen, Valtteri Juvela. Tilaisuudessa palkittiin myös kaikki kiekkokoululaiset.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 1.5.2024 21:00 Tilaajille

Hokkarit toivat kirkkaita mitaleja kevään turnauksista – ”Jaksoimme taistella ja luistella”

HÄMEENKYRÖ/TAMPERE 6.3.2024 13:00 Tilaajille

Kyröläiskiekkoilija Niko Korkola teki liigasopimuksen Tapparaan – Edessä ensimmäinen kausi aikuisten sarjassa

HÄMEENKYRÖ 1.3.2024 15:00 Tilaajille

Pelaajat, valmentajat ja pelipaidat sekaisin – Hämeenkyrön jäähallissa iso pelitapahtuma U10- ja U9-joukkueille

HÄMEENKYRÖ 12.1.2024 09:00 Tilaajille

Hokkarit tavoittelee pudotuspelipaikkaa II divisioonassa – ”Tämä on Suomen kovatasoisin harrastesarja”

HÄMEENKYRÖ 28.11.2023 09:00 Tilaajille

Hokkarit juhlisti 45-vuotista taivaltaan – Oliko itse Connor Bedard paikalla?