HÄMEENKYRÖ 2.4.2022 08:00

Hämeenkyrössäkin hyväntekeväisyyskonsertti Ukrainan-sodan uhrien hyväksi – ”Artistit tulivat mukaan talkoisiin”

Nina Ylinen


Hämeenkyrö saa ensi viikolla oman hyväntekeväisyyskonserttinsa Ukrainan sodan siivilien hyväksi. Puuhanaisena taustalla toimii Hannele Nordfors.

– Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja sodan siviileille aiheuttamat kauhut tulvivat verkkokalvoille useasta eri lähteestä. Meidän halumme auttaa ukrainalaisia on ollut selvää alusta alkaen, Nordfors kertoo konserttitiedotteessa.
– Naapurini Mirja soitti minulle 8. maaliskuuta ja kertoi ajatuksesta järjestää hyväntekeväisyyskonsertti Hämeenkyrössä. Hän kysyi, olenko mukana. Entisenä partiolaisena: aina valmiina.
Seuraavana päivänä Kyröskoskitalo oli jo varattuna ja ensimmäiset artistit buukattu.
– Oli mukava huomata, kuinka helposti myös artistit halusivat tulla mukaan talkoisiin ja musisoimaan Ukrainalle, Nordfors toteaa.
Hyväntekeväisyyskonsertteja on järjestetty lukuisia ympäri Pirkanmaata. Esimerkiksi Ikaalisissa musisoitiin Omalla Tuvalla jo 19. maaliskuuta.

Kyröskosken koulu auttaa

Nordfors ja muut kyröskoskelaiset aktiivien järjestämä Musisoidaan Ukrainalle -konsertti alkaa 4. huhtikuuta kello 18. Tilaisuudessa on SPR:n lipaskeräys.
Mukaan on saatu myös pienempiä talkoolaisia, sillä Kyröskosken koulu avustaa paikan juhlakuntoon sisustamisessa.

– Artisteina meillä ovat Mervi Koponen, Johannes Raitjoki, Valtteri Yrjölä, Janne Anttila, Juha Ritalahti, Juha Yli-Knuutila, Sylvia Pinola ja nuorisopuhallinorkesteri Puhallica. Luvassa on siis monipuolinen ja laadukas kattaus alueen artisteja, Nordfors iloitsee.
– Tapoja auttaa on monia. Tämä on nyt yksi niistä ja toivomme, että hämeenkyröläiset ottavat tämän tapahtuman omakseen.
Tapahtumaan saa osallistua vain terveenä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

IKAALINEN 17.3.2022 13:00 Tilaajille

Omalla Tuvalla soi ikaalilainen konsertti Ukrainan hyväksi – ”Pieni auttamisen ele ukrainalaisia kohdanneessa suuressa tragediassa”

HÄMEENKYRÖ 15.10.2021 17:00 Tilaajille

Katso video: Aikansa se otti, mutta Hämeenkyrön koirapuisto on nyt auki – viralliset avajaiset järjestetään myöhemmin syksyllä