HÄMEENKYRÖ 27.5.2021 17:00

Hämeenkyrönväylälle 3,5 miljoonaa euroa lisärahaa

Katri Linnikko

Hämeenkyrönväylä saa 3,5 miljoonaa euroa lisärahoitusta hallituksen tänään eduskunnalle jättämästä vuoden kolmannesta lisätalousarviosta. Investoinnin valtion rahoitus nousee lisärahan myötä kokonaisuudessaan 67,5 miljoonaan euroon kerrotaan Pirkanmaan liiton tiedotteessa.

Lisätalousarviossa esitetään liikenneinvestointien rahoituksen lisäksi perusväylänpidon rahoituksen 50 miljoonan euron aikaistusta vuodelta 2022 kuluvalle vuodelle.
Pirkanmaan liitto on esittänyt, että perusväylänpidon rahoituksen aikaistuksen myötä toteutukseen tulisi nyt saada eduskunnan valtionvarainvaliokunnan valtion talousarviosta antamaan mietintöön kirjatut kaksi kohdetta Pirkanmaalta. Kohteet ovat kevyen liikenteen väylät Parkanossa ja tielinjauksen parantaminen Vesilahdella.
– Emme ole vielä saaneet tietoa siitä, miten nyt tulossa olevan aikaistetun perusväylänpidon rahoitus tulee koko maassa ja Pirkanmaalla kohdentumaan, toteaa Pirkanmaan liiton edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

MIELIPIDE 12.6.2024 17:00 Tilaajille

Lukijat: Uudet tieyhteydet ovat ekologisesti kestämättömiä – ”Miten valtiolla voi olla laittaa rahaa uuden ohitustien rakentamiseen?”

HÄMEENKYRÖ 22.4.2024 09:00 Tilaajille

Hämeenkyrön ja Ylöjärven välisen uuden tien suunnittelu etenee – Tavoitteena nelikaistainen väylä

IKAALINEN 13.2.2024 14:56 Tilaajille

Kolmostiellä syttynyt rekkapalo on sammutettu, vetoauto kärsi pahoja vaurioita, henkilövahingoilta vältyttiin – liikenne on palautumassa normaaliksi

IKAALINEN 13.2.2024 13:26 Tilaajille

Kolmostien ajokaista on suljettu liikenteeltä Myllykartussa Ikaalisissa – tiellä palaa raskas ajoneuvo

HÄMEENKYRÖ 5.2.2024 08:53 Tilaajille

Kolmostiellä Hämeenkyröstä tapahtui onnettomuus – Liikenne ruuhkautui aamusta