HÄMEENKYRÖ 27.5.2021 17:00

Hämeenkyrönväylälle 3,5 miljoonaa euroa lisärahaa

Katri Linnikko

Hämeenkyrönväylä saa 3,5 miljoonaa euroa lisärahoitusta hallituksen tänään eduskunnalle jättämästä vuoden kolmannesta lisätalousarviosta. Investoinnin valtion rahoitus nousee lisärahan myötä kokonaisuudessaan 67,5 miljoonaan euroon kerrotaan Pirkanmaan liiton tiedotteessa.

Lisätalousarviossa esitetään liikenneinvestointien rahoituksen lisäksi perusväylänpidon rahoituksen 50 miljoonan euron aikaistusta vuodelta 2022 kuluvalle vuodelle.
Pirkanmaan liitto on esittänyt, että perusväylänpidon rahoituksen aikaistuksen myötä toteutukseen tulisi nyt saada eduskunnan valtionvarainvaliokunnan valtion talousarviosta antamaan mietintöön kirjatut kaksi kohdetta Pirkanmaalta. Kohteet ovat kevyen liikenteen väylät Parkanossa ja tielinjauksen parantaminen Vesilahdella.
– Emme ole vielä saaneet tietoa siitä, miten nyt tulossa olevan aikaistetun perusväylänpidon rahoitus tulee koko maassa ja Pirkanmaalla kohdentumaan, toteaa Pirkanmaan liiton edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

IKAALINEN 13.2.2024 14:56 Tilaajille

Kolmostiellä syttynyt rekkapalo on sammutettu, vetoauto kärsi pahoja vaurioita, henkilövahingoilta vältyttiin – liikenne on palautumassa normaaliksi

IKAALINEN 13.2.2024 13:26 Tilaajille

Kolmostien ajokaista on suljettu liikenteeltä Myllykartussa Ikaalisissa – tiellä palaa raskas ajoneuvo

HÄMEENKYRÖ 5.2.2024 08:53 Tilaajille

Kolmostiellä Hämeenkyröstä tapahtui onnettomuus – Liikenne ruuhkautui aamusta

HÄMEENKYRÖ 16.11.2023 15:00 Tilaajille

Hämeenkyrönväylä on nyt valmis ja hanke on takuuajalla – ”Sen aikana rakenteiden toimivuutta seurataan ja korjataan tarpeen vaatiessa”

HÄMEENKYRÖ 9.11.2023 13:00 Tilaajille

Hämeenkyrö kuittasi väylästä puolen miljoonan korvaukset – Korvausvaatimuksia on vielä yli 230 000 euron edestä