HÄMEENKYRÖ 10.11.2022 19:00

Hämeenkyrö voitti parhaan arviointikertomuksen sarjassaan – ”Hämeenkyrö edustaa selkeää parhaimmistoa”

Nina YlinenHämeenkyrön kunta voitti Vuoden Arviointikertomus-kilpailussa alle 20 000 asukkaan kunnan sarjassa. Erikoisen kilpailun järjestää konsulttiyhtiö KPMG.

Hämeenkyrön arviointikertomuksen kerottaan olevan selkeä, johdonmukainen ja oleelliseen keskittyvä.
– Tarkastuslautakunnan johtopäätökset ja suositukset tarttuvat tarkastuslautakunnan roolin ja erityisesti kunnan johtamisen kannalta oleellisiin kysymyksiin, perusteluissa todetaan.
– Pienten kuntien sarjassa, jossa tasoerot ovat suuria, Hämeenkyrö edustaa selkeää parhaimmistoa.
Yli 20 000 asukkaiden kuntien sarjan voitti Hyvinkää. Kuntayhtymien sarjan voitti Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Tarkastuslautakunta arvioi tavoitteiden toteutumista

Kuntien tarkastuslautakuntien tehtävänä on arvioida kunnanvaltuuston asettamien tavoitteiden toteutumista sekä kunnan toiminnan tuloksellisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta.
Kilpailun tarkoituksena on edistää tarkastuslautakuntien arviointitoimintaa ja -kertomusten laadukkuutta. Tampereen yliopiston opiskelijoista koottu arviointiryhmä analysoi osallistuvien kuntien vuoden 2021 arviointikertomukset ohjaavan professorin Lasse Oulasvirran johdolla. Voittajat valitsi kolmihenkinen, asiantuntijoista koottu riippumaton tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimi hallituksen puheenjohtaja Mikko Wennberg Owal Group Oy:stä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

KOLUMNI 19.12.2022 13:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Toivotaan, että rahat riittävät hyvinvointialueella – ”Illan mittaan vahvistui se käsitys, että Hämeenkyröllä ja Ikaalisilla on paljon yhteistyötä”

MIELIPIDE 24.11.2022 17:00 Tilaajille

Lukijalta: Miksi polku jätettiin huonoon kuntoon? – Kunnan mukaan polku on käyttökelpoinen

MIELIPIDE 5.10.2022 16:00 Tilaajille

Lukijalta: ”Hinku” on menossa takaisin kivikaudelle – ”Kukaan ei seuraa eri toimijoiden sitouttamista yhteiseen projektiin”

HÄMEENKYRÖ 13.9.2022 10:00 Tilaajille

Hämeenkyrön kunnantalon latauspiste muuttuu maksulliseksi - energian hinnannousun vuoksi maksuton lataus ei ole enää perusteltua

MIELIPIDE 18.7.2022 15:00 Tilaajille

Lukijalta: Huolta ja toivoakin on – ”Väylän tuloa ei ole otettu tarpeeksi vakavasti etsikkoaikana”