Uutiset 10.1.2022 13:00

Ehdokkaat esittelyssä: Timo Kukkasmäki jyrähtää jyrkän ei:n maakuntaverolle


Seutulehti UutisOiva esittelee sekä lehdessä että verkossa seutumme aluevaaliehdokkaat. Kaikilta ehdokkailta on kysytty samat kysymykset aluevaalien teemoihin liittyvistä asioista. Heidät esitellään tulevissa lehdissä arvotussa järjestyksessä. Kaikki ehdokkaat esitellään ennen äänestysajan alkamista.

Esittelyvuorossa:

Timo Kukkasmäki
Kokoomus
Jämijärvi


Kuka olet?

Olen eläkkeellä oleva sivistys- ja opetushallinnon ammattilainen Jämijärveltä.
Olen työskennellyt julkisen alan johtotehtävissä.


Mikä houkutti lähtemään ehdolle aluevaaleihin?

Koen velvollisuudekseni ryhtyä ehdokkaaksi, koska myös jämijärviläisillä kokoomuksen äänestäjillä tulee olla mahdollisuus äänestää oman puolueensa ehdokasta.Mitkä ovat sinulle tärkeimmät asiat, joista aluevaltuusto päättää?

Tärkein tehtävä on sosiaali- ja terveysasioiden järjestäminen alueellamme sekä huolehtia palo- ja pelastustoimesta. On huolehdittava siitä, että yhteistyö julkisen terveydenhoidon, alan yritysten ja järjestöjen välillä toimii sujuvasti ja kustannustehokkaasti.Uskotko, että seutumme tarpeet huomioidaan aluevaltuustossa?

Suurin pelko on se, että valtuustot, joiden jäseniksi todennäköisesti tulee pääasiassa isojen kaupunkien edustajia, jotka eivät pidä huolta pienten kuntien terveyspalveluista. Terveysasemia lakkautetaan. Tällöin tärkeät lähipalvelut kärsivät. Ihmiset unohtuvat. Haluan myös sanoa jyrkästi EI maakuntaverolle! Toivon, että valtuuston hallintobyrokratia pidetään mahdollisimman pienenä. Mitään maakuntasatraappien laumaa ei tarvita. Olisi syytä harkita leikkaustoiminnan aloittamista aluesairaaloissa uudelleen.Mikä on mottosi?

Terveys- ja paloasemat pienissä kunnissa säilytettävä.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter Kommentoi

Kommentit

Toivomme vilkasta ja moniäänistä keskustelua! Noudatathan pelisääntöjä.

Kirjoita selkeästi ja napakasti. Kaikki viestit luetaan ja hyväksytään ennen julkaisua. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise.

Kiitos kommentistasi!

 

Anna nimimerkki, mikäli et halua kommentoida omalla nimelläsi.

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

Lue lisää

HÄMEENKYRÖ 6.5.2024 10:30 Tilaajille

Keskusta avasi aluevaalipelin, ensimmäiset ehdokkaat julki – Hämeenkyröstä ehdolla yksi

JÄMIJÄRVI 17.5.2022 16:34 Tilaajille

Neljä jämijärveläistä valittiin Satakunnan hyvinvointialueen lautakuntiin – katso kaikkien lautakuntiin valittujen nimet

HÄMEENKYRÖ 11.4.2022 15:00 Tilaajille

Vaikka moni asia on hyvin, parannettavaa on yhä – ”Hämeenkyrön Sanna Marin” eli Lotta Hamari työskentelee tutkijana konkreettisesti sen eteen, että kaikkialla saa hyvää hoitoa

KOLUMNI 3.3.2022 13:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Nyt mitataan teot kauniiden sanojen takana – ”Hieman kaksijakoisia ajatuksia synnyttää se että valitetaan kalliista energiasta ja samanaikaisesti heristellään sormea uudenlaisten, puhtaiden energialähteiden suuntaan ja maalaillaan paholaisen kuvia”

KOLUMNI 24.2.2022 20:00 Tilaajille

Kirjoittajavieras: Historiallista – ”Harvoin säästötoimenpiteissä on helppoja ratkaisuja, mutta päätöksiä on vaan tehtävä”