Yrityspalveluiden tietopankki auttaa yrittäjää verkossa

yritystulkkiYritystulkki-tietopankki helpottaa hämeenkyröläisten yrittäjien tai yrittäjäksi aikovien mahdollisuuksia saada ajantasaista ja paikallista tietoa yritystoiminnan eri osa-alueilta.

HÄMEENKYRÖ. Hämeenkyrön Yrityspalvelut on hankkinut Yritystulkki-tietopankin helpottamaan hämeenkyröläisten yrittäjien tai yrittäjäksi aikovien mahdollisuuksia saada ajantasaista ja paikallista tietoa yritystoiminnan eri osa-alueilta.

Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Markus Pikka muistuttaa, että yritystoimintaa aloitettaessa tiedon tarve on suurimmillaan.
– Yrittäjäkandidaatin tulee markkinatilanteen selvittämisen lisäksi laatia liiketoimintasuunnitelma talouslaskelmineen, perehtyä hinnoitteluun, rahoitukseen ja yritysmuotoihin. Starttirahan saaminenkaan ei onnistu ilman asianmukaisia suunnitelmia. Lisäksi yrittäjän pitää saada hyvät käytännön neuvot jokapäiväiseen työhönsä, jotta turhilta virheiltä vältytään, Pikka muistuttaa.

Toimiville yrittäjille ja yrityksille Yritystulkista löytyy muun muassa neuvoja talouden ja markkinoinnin hallintaan sekä erilaisia laskentaohjelmia. Myös lomakkeita ja sopimuspohjia on valmiina lähes viisikymmentä erilaista, joiden avulla yrittäjä voi hoitaa lähes kaikki yrittäjän arjen asiat.

Pikka vinkkaa, että sivustolla kannattaa käydä tutustumassa, koska sieltä löytyy paljon hyödyllistä materiaalia, josta lähes jokainen yrittäjä voi löytää jotain itselleen tarpeellista.

 

Katri Linnikko